+31 180 750 440
85% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Roulette Drankspel - Roulette Drinking Game

€ 17,95
Roulette Drankspel - Roulette Drinking Game
Roulette Drankspel - Roulette Drinking Game
€ 17,95
Bewaar voor later
Met ons Roulette drankspel kun je niet verkeerd gokken, want elke keuze is een winnaar!
Voorraadstatus laden

Incl. 16 Shotglaasjes - Luxe Cadeauverpakking - Roulette Drinking Game

Met dit Roulette Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink je shotje zodra jouw nummer valt. Waan je thuis in een casino drink gezellig samen tijdens je vakantie of gewoon als je thuis bent. - Handmatig draaien - 16 glaasjes van glas - Materiaal roulette: plastic

Omschrijving

Een spel waarbij gedronken moet worden, is natuurlijk dé aanvulling op een gezellige avond. Denk aan verjaardagen, feestdagen, housewarming party’s of etentjes. Deze feestjes of gezellige avonden worden met het Roulette drankspel voortaan extra leuk en er is ongetwijfeld niemand die deze  topavonden wil missen. Het enige wat je hoeft te doen is het Roulette Drankspel op tafel te zetten en het wordt een onvergetelijke avond met onnoemelijk veel lol.

De bedoeling van Drinking Roulette is dat je de glaasjes vult met een drankje, dit kunnen dezelfde drankjes zijn of verschillende. Elk glaasje is voorzien van twee of drie nummertjes. Draai aan de roulette en drink vervolgens het glaasje leeg waar jouw gedraaide nummer op staat. Wanneer het glaasje al leeg is hoef je lekker niets te drinken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de glaasjes telkens bij te vullen, dat kun je helemaal zelf bepalen. Nu maar hopen dat je jouw favoriete drankje mag drinken als er verschillende soorten zijn! Moet iemand iets drinken wat absoluut niet zijn of haar favoriet is, dan wordt het natuurlijk lachen geblazen om die zure uitdrukking op het gezicht.

Kortom, het Roulette drankspel is een simpel en makkelijk spel. Toch zijn er voldoende variatie mogelijkheden en staat dit spel garant voor een onvergetelijk gezellige avond!

Kenmerken Roulette Drankspel:

  • Bevat: 16 Glaasjes, 2 balletjes en een roulettewiel
  • Dimensies product – 29 x 5 x 29 cm
  • Dimensies verpakking –  32 x 8 x 32 cm
  • Netto gewicht: 800 grams
  • Totaal gewicht:  1.04 Kg
  • Handmatig draaien
  • Materiaal roulette wiel: hard plastic
  • Materiaal glaasjes: glas
Specificaties
SKU
00252
EAN
8719481354879
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp