+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Voetbal Drankspel

€ 8,95
Voetbal Drankspel
Voetbal Drankspel
€ 8,95
Bewaar voor later
Score doelpunten en neem shots met het Voetbal Drankspel!
Voorraadstatus laden

Incl. 1 mat, 6 ballen & 2 shotglazen - 120 x 30 cm - Drinkspel - Leuk drankspel

Score en drink met ons Voetbal Drankspel! Deze hilarische combinatie van voetbal en drank zorgt voor urenlang vermaak op feestjes, bijeenkomsten of gewoon voor wat speelse competitie met vrienden

Omschrijving

Scoor en drink met ons Voetbal Drankspel!

Hou je van voetbal en van een goed drankspel? Dan hebben we goed nieuws voor je! Ons Voetbal Drankspel is de ultieme combinatie van sport, plezier en een gezellig drankje. Het is tijd om je voetbalschoenen uit de kast te halen, je doel te richten en te scoren en niet alleen doelpunten, maar ook shots!

Super leuk drankspel!

We leveren je een speelmat van 120 x 30 cm die eruitziet als een echt voetbalveld, compleet met doelen, penaltygebieden en zelfs tribunes voor het publiek. Maar hier komt de twist: we voegen 6 kleine ballen en 2 shotglazen toe aan de mix.

Het doel van het spel is simpel, gooi of sleep de bal over de mat. Je pakt een van de zes ballen die bij het spel zijn inbegrepen. De zachte grip van de bal voelt comfortabel in je hand, en je weet dat dit jouw kans is om te schitteren. Je spant je spieren aan, haalt diep adem en laat de bal met precisie en kracht over de mat rollen. Het doelwit (de puntenzones aan de andere kant van het veld) lijken ver weg, maar je hebt vertrouwen in je vaardigheden. Eindigt de bal in een vak met veel punten, krijg je die punten natuurlijk! Degene met de minste punten moet gaat drinken!

Beste drankspel voor de voetballiefhebbers!

Het Voetbal Drankspel is een geweldige toevoeging aan elke bijeenkomst, feestje of spelletjesavond met vrienden. Of je nu een fanatieke voetballer bent of gewoon op zoek bent naar wat vermaak, dit spel zal je zeker vermaken. Het is gemakkelijk te leren, leuk om te spelen en zorgt voor lachwekkende momenten bij elke doelpuntviering.

En wie houdt er nu niet van een goed drankspel? Het Voetbal Drankspel brengt de competitieve geest naar boven en zorgt ervoor dat iedereen plezier heeft, of je nu wint of verliest. Dus nodig je vrienden uit, schenk je favoriete drankje in en bereid je voor op een geweldige tijd.

Kenmerken Voetbal Drankspel!

  • Origineel drankspel
  • Inclusief: 1 mat, 2 shotglazen & 6 ballen
  • Grootte mat: 120 x 30 cm
  • Extra leuk voor de voetballiefhebbers 

Of je nu de nauwkeurige schutter bent of de doelman die alles probeert tegen te houden, ons Voetbal Drankspel belooft een onvergetelijke avond vol doelpunten en lachen. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog het Voetbal Drankspel!

 
 
Specificaties
SKU
79/3906
EAN
4029811479115
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp