+31 180 750 448
87.8% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Product handleidingen (FAQ)

MegaGadgets heeft, net als ieder ander bedrijf, ‘Veel Gestelde Vragen’ met betrekking tot onze producten.
Hieronder zijn de meest voorkomende vragen onderverdeeld in de volgende onderwerpen.

 

Balkon BBQ

Sier je balkon door de balkon bbq te gebruiken als plantenbak in de winter. Makkelijk te bevestigen op iedere reling. Bekijk hier alle tips en instructies voor gebruik.

 

Bierbrouwpakket Brooklyn Brew

Met bijgeleverde ingrediënten kun je ongeveer tien biertjes brouwen. Het bierbrouw pakket meerdere malen te gebruiken, echter is het natuurlijk wel nodig iedere keer nieuwe ingrediënten te kopen. Wil jij meer weten? Download hier de instructies en adviezen in pdf.

 

Chess for Three

Schaken kan een complex spel zijn, zeker als je een hele strategie gepland hebt. Chess for Three - Schaakbord is dé nieuwe uitvinding waarmee je nu met z’n drieën tegelijk kunt schaken. Download hier de spelregels en handige tips.

 

Drones

Raadpleeg voor gebruik eerst onze handleiding en veel gestelde vragen.

 

GPS Tracker Horloge V2

Wij adviseren écht een KPN of Vodafone simkaart te gebruiken! Let op! Bij het plaatsen van de simkaart dient de batterij eruit gehaald te worden. Dit dient voorzichtig gedaan te worden omdat 2 dunne kabels de batterij verbinden. Registratiecode staat op de achterkant van het horloge. Deze code zit onder het witte beschermfolie. Verwijder dit folie voor gebruik. Het horloge dient eerst 4 uur vóór gebruik opgeladen te worden. Raadpleeg voor gebruik eerst de uitgebreide handleiding: download hier.

 

Houten Klok

Dit product heeft drie verschillende wekstanden en je kunt kiezen uit vier verschillende alarmgeluiden. Ook kun je het alarm instellen dat deze alleen op werkdagen afgaat. Om de dag goed te starten geeft de klok ook de temperatuur aan. Voor meer informatie over de houten kook; download hier de handleiding.

 

IP Camera

Weet altijd wat er binnen jouw huis gebeurt met de Clever Dog Smart Camera! Deze innovatieve camera heeft alle functies die jij nodig hebt. Download hier de handleiding.

 

Iron Samurai Watch

Met de Iron Samurai Watch kun je in het rood of in het blauw de tijd en ook nog eens de datum zien! Hoe het armbandhorloge precies werkt kan je hier lezen. Download de handleiding.

 

Popcorn Machine

Wil je in plaats van popcorn uit de winkel een keer genieten van zelfgemaakte popcorn? Maak dan gebruik van de Popcorn Machine! Hoe de machine precies werkt lees je hier.

 

Q18

Geschikt voor Android & iOS met bluetooth 3.0 en extra smartphone app voor meer functies! Met een micro simkaart kun je zonder je telefoon in de buurt te houden, bellen en sms'en. Download hier de gebruikersinstructies.

 

Rubberband Machine

Elektrisch houten machine geweer dat genadeloos elastiekjes afvuurt. Van wel dan meer dan 10 per seconden!- 63 elastiekjes per magazijn- Werkt op batterijen. Download hier de instructies.

 

The Brewing Dutchman

Download hier de brouwinstructies in pdf.Wanneer je alle stappen van het bierbrouwen proces hebt gevolgd, is het tijd om het bier te bottelen. Gebruik daarvoor onze beugelflesjes om het bier zo goed mogelijk te bewaren. Het enige wat je nu nog moet doen is je vrienden uitnodigen en genieten van je eigen gemaakte glaasje bier.

Heb je een andere vraag of staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice.