+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Mens Erger Je Niet XXL Drankspel

Special Price € 8,95 Regular Price € 14,95
Mens Erger Je Niet XXL Drankspel
Mens Erger Je Niet XXL Drankspel
Special Price € 8,95 Regular Price € 14,95
Bewaar voor later
Vergroot het spel, verdubbel het plezier! Mens Erger Je Niet, maar dan met een vrolijke draai!
Voorraadstatus laden

Drankspel - Incl. 16 Grote Cups - Grote Dobbelsteen - Plastic Vloerzeil - Drinking Ludo XXL

De avonden worden nu nog leuker met dit te gekke “Mens erger je niet XXL drankspel”. Met dit drankspel, ook wel bekend als “Drinking Ludo”, daag jij je vrienden uit op een extra groot “Mens erger je niet” spel met jouw favoriete drankje.
- Mens erger je niet XXL drankspel - Plastic vloerzeil van 90 x 90 cm - Inclusief 16 grote cups en een grote schuim dobbelsteen

Omschrijving

Van het bekende “Mens erger je niet drankspel” is er nu ook de nóg grotere versie! Met deze XXL versie kan je je drank avonden nu nog leuker maken en nog fanatieker je vrienden uitdagen. Haal je favoriete drank in huis en vul de 16 te gekke cups helemaal vol. Verdeel de teams en speel het spelletje met z’n vieren, tweeën, drieën of maak nog grotere teams en begin met ze alle aan dit te gekke spel. Zorg dat jouw drank cups als eerste binnen zijn, drinks deze cups leeg en je wint het XXL drankspel.  

Het spelbord, in dit geval het vloerzeil, is 90 cm bij 90 cm groot en is gemaakt van plastic.  De cups, ook wel bekend van de ‘Redcups’, bestaan uit 4 kleuren om zo ieder team zijn eigen kleur te geven. Laat ieder zijn/haar eigen cup vullen met hun favoriete drankjes en succes is verzekerd. Met dit Mens erger je niet XXL drankspel zorg je voor de gezelligste en fanatiekste spel- en drankavondjes en heb je een drank gezelschapsspel in huis die voor iedereen leuk is. 

Mens Erger Je Niet XXL Drankspel | MegaGadgetsKenmerken Mens erger je niet XXL drankspel:

Drinking Ludo XXl
Drank gezelschapsspel
Plastic vloerzeil
4 x 4 cups
Afmetingen vloerzeil: 90 x 90 cm
Afmetingen bekers: 300 ml

Specificaties
SKU
79/4022
EAN
4029811440146
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp