+31 180 750 440
85% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Houten Ring Toss Drinkspel

Special Price € 12,95 Regular Price € 13,95
Houten Ring Toss Drinkspel
Houten Ring Toss Drinkspel
Special Price € 12,95 Regular Price € 13,95
Bewaar voor later
Spelplezier met een leuke twist!
Voorraadstatus laden

Inclusief 2 shotglazen (2 x 45 ml) - 25 cm - Drankspel - Ring toss game

De Wooden Ring Toss Drinking Game is het ideale spel om plezier en uitdaging te combineren samen met je vrienden. Dit vermakelijke spel zorgt voor veel fanatisme, maar vooral voor veel plezier.

Omschrijving

Test je nauwkeurigheid met de Wooden Ring Toss Drinking Game!

Aandacht alle feestliefhebbers, gamenomaden en dorstige avonturiers! We hebben het perfecte spel voor jullie, en het zit boordevol plezier, uitdagingen en natuurlijk, heerlijke shotjes! Maak kennis met het Houten Ring Toss Drinkspel - het enige spel dat je gegarandeerd in de feeststemming brengt!

Hoe werkt de Ring Toss Game?

Hoe het werkt is simpel. Elke keer als het ringetje succesvol aan het haakje wordt gegooid, mag degene de houtenstaaf een plekje opschuiven naar zijn/haar tegenstander. Is de houten staaf helemaal aan de overkant, dan moet degene waar het is geëindigd uit het shotglaasje drinken. Een super leuk spel waar je wordt getest op je nauwkeurigheid. 

Ring toss één van de leuke drankspellen!

Dit spel gaat niet alleen om competitie. Het draait allemaal om samenkomen, plezier maken en genieten van elkaars gezelschap. De schoten stromen, de lachbuien nemen toe en al snel vergeet je dat het eigenlijk een spel is. Het Houten Ring Toss Drinkspel brengt mensen samen, ongeacht hun vaardigheidsniveau in ringgooien.

En als je denkt dat het nog beter kan, dan heb je gelijk. Dit spel is draagbaar en perfect voor zowel binnen- als buitenevenementen. Of je nu een feest in de achtertuin organiseert, een picknick in het park hebt, of gewoon een avondje plezier met vrienden plant, het Houten Ring Toss Drinkspel is altijd klaar voor actie.

Kenmerken Houten Ring Toss:

  • Bevat 2 shotglaasjes (2 x 45 ml)
  • Materiaal: Hout
  • Makkelijk en leuk spel

Bestel vandaag nog jouw eigen Houten Ring Toss Drinkspel en breng het plezier en de gezelligheid naar je volgende bijeenkomst. Het is tijd om te gooien, te lachen en te proosten op onvergetelijke momenten! De Houten Ring Toss Drinkspel haal je bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
79/3915
EAN
4029811461875
Lengte
334 mm
Breedte
104 mm
Hoogte
62 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp