+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Waarschuwingsbord 'Fart zone'

€ 11,95
Bewaar voor later
Waarschuwing: Hier betreed je de Fart Zone!
Voorraadstatus laden

Voor de kantoor poeper - Geel - Origineel cadeau collega - Grappig bord

Durf je de fart zone te betreden? Voeg een dosis humor toe aan je kantoor met ons Waarschuwingsbord 'Fart Zone'. Het perfecte cadeau voor die ene collega met een uniek gevoel voor humor!

Omschrijving

Lachen, gieren en brullen met het Waarschuwingsbord 'Fart Zone'!

Het kantoorleven kan soms behoorlijk serieus zijn, maar wie zegt dat je niet af en toe een beetje humor kunt toevoegen om de boel op te vrolijken? Dat is waar ons waarschuwingsbord 'fart zone' binnenkomt, het perfecte ingrediënt voor een lach op de werkvloer!

Warning fart zone sign!

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal die ene collega die berucht is om zijn of haar oncontroleerbare lachbuien en laten we zeggen, 'windige' bijdragen aan de sfeer op kantoor. In plaats van deze natuurlijke gaven te negeren, waarom zouden we er dan niet gewoon om lachen? Het waarschuwingsbord 'fart zone' is de perfecte manier om de lucht te klaren en een vrolijke noot aan de dag toe te voegen. 

Origineel cadeau voor je favoriete collega

Op zoek naar het ultieme cadeau voor die ene collega die stiekem altijd scheten laat? Zoek niet verder! Het waarschuwingsbord 'fart zone' is het antwoord. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar is, dit cadeau zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren. Het is een knipoog naar de menselijke natuur en een teken van waardering voor de unieke bijdrage die deze collega aan het team levert.

Een onmisbare toevoeging

Dit waarschuwingsbord is niet alleen hilarisch, maar het voegt ook een vleugje kleur toe aan je kantoorinrichting. Het opvallende gele ontwerp trekt de aandacht en maakt duidelijk dat je in een gebied bent waar lachen hoog in het vaandel staat. Zet hem op je bureau, bij de toiletten of zelfs in de keuken. Het past overal waar een beetje humor welkom is!

In plaats van eromheen te draaien, laten we het omarmen en waarderen voor wat het is. Met het waarschuwingsbord 'fart zone' erken je dit voor iedereen herkenbare fenomeen op een speelse en vriendelijke manier.

Het 'fart zone' waarschuwingsbord is een geweldige ijsbreker en een manier om een positieve en ontspannen sfeer te creëren, of het nu op kantoor is of thuis. Het herinnert ons eraan dat het oké is om af en toe eens te lachen om onszelf en de alledaagse dingen.

Kenmerken Waarschuwingsbord 'Fart Zone':

  • Kleur: Geel & zwart
  • Grappig en uniek bord 
  • Kan op veel plekken terecht, zowel kantoor als thuis

Voeg wat humor toe aan je kantoorinrichting en geef je favoriete collega het perfecte cadeau. Bestel vandaag nog het waarschuwingsbord 'fart zone' en laat de lachbuien beginnen! Want in de fart zone draait alles om lachen, gieren, en brullen! Het waarschuwingsbord 'fart zone' Haal je bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
DK1020
EAN
5036394330206
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp