+31 180 750 440
85.2% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Affiliates

Affiliate Programma

Via het affiliateprogramma van Megagadgets heb je de mogelijkheid om onze producten aan te bieden en extra inkomen te genereren door kliks of sales via jouw site naar de onze te laten "tracken".

Verdien geld met je website

Elke bezoeker die via de link op jouw website de onze bezoekt en vervolgens een product bij ons koopt, levert je een vergoeding op. Er zit geen limiet aan het bedrag dat verdiend kan worden, aangezien wij een percentage van de sale vergoeden. Hoe meer bezoekers dus via jouw site een bestelling doen bij Megagadgets.nl, hoe meer je verdient.

Hoe werkt het?

Als affiliate neem je in je website een banner of tekstlink op naar Megagadgets.nl. Op die manier biedt je de bezoekers van jouw site de mogelijkheid om producten te bestellen op onze site. Door op een banner of een hyperlink te klikken, komt de bezoeker op Megagadgets.nl terecht.

Verschillende affiliate mogelijkheden

Megagadgets heeft diverse mogelijkheden om jou te ondersteunen bij het opzetten van het affiliate programma. Met de datafeed kun je veel data ophalen die je kunt gebruiken op je site. Denk hierbij aan teksten, plaatjes, dagaanbiedingen en de best lopende producten. Verder kun je gebruik maken van een van de vele banners. Voor een speciale samenwerking, bijvoorbeeld kortingsbonnen of andere vragen rondom het affiliate programma kun je contact opnemen met TradeTracker (zie onderstaande link)

Samenwerking SnipSnip

“MegaGadgets besteedt veel zorg aan haar affiliate kanaal en is voor ons een heel betrouwbare en sterke partner. Er worden continue nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment, en telkens worden nieuwe opportuniteiten gedetailleerd aan ons gecommuniceerd met daarbij alle promotiematerialen die we nodig hebben. Bij diverse seizoensgebonden geschenkaangelegenheden komt MegaGadgets steeds met aantrekkelijke acties op de proppen die we op snipsnip.be kunnen promoten.” - Manager Snip Snip 

Affiliate worden van Megagadgets

Megagadgets werkt exclusief met het affiliate netwerk van TradeTracker samen. Als je interesses hebt, kun je je aanmelden via deze partij.

Banners

Je hoeft nu alleen nog maar een banner met de juiste link en je persoonlijke code op jouw site te plaatsen, hierna ben je een affiliate van Megagadgets. Er zijn banners beschikbaar in diverse lay-outs en verschillende stijlen. Het is ook mogelijk om banners en tekstlinks te combineren; dit levert het beste resultaat. De links en de banners kunnen op elk gewenst moment worden verwijderd. De verschillende banners zijn te vinden onder het kopje 'banners' in het submenu.