+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Auto gadgets

Auto gadgets

Aanschouw hier een categorie vol leuke auto gadgets! Al is je telefoon leeg of verveel je je heel erg door de lange reistijd in de auto, bij MegaGadgets hebben we een oplossing voor alles! Daarom een hele categorie gewijd aan de leukste auto gadgets.

per pagina
6 producten
per pagina
6 producten
Auto gadgets

De handigste auto gadgets die je moet hebben!

Vergeet even die dagelijkse files en saaie autoritten. Met onze geweldige auto gadgets wordt elke rit een avontuur op zichzelf.  Neem een kijkje naar de meest verbazingwekkende, hilarische, en handige auto gadgets die je absoluut moet hebben.

Nooit meer een lege telefoon met onze auto gadgets!

Is je telefoon bijna leeg? Geen zorgen, want met de Autolader USB adapter kan je op elk moment je telefoon, tablet of ander device opladen in de auto. De handige USB adapter is jouw reddende engel voor al je digitale gadgets. Je hoeft alleen de adapter in de sigaretten aansteker stopcontact van je auto te stoppen. Als dat is gelukt, kan je vervolgens je lader erin stoppen. Sluit de lader aan je telefoon en je gadget laadt op! Het handige is nog dat je twee devices tegelijkertijd kan aansluiten! 

Daarnaast hebben we ook de draadloze telefoon lader. Een super handige gadget die ook als telefoonhouder opereert. De houder heeft een ingebouwde sensor die ervoor zorgt dat de houder automatisch opengaat wanneer jij jouw apparaat erin wil zetten. Doordat sluit de houder vanzelf op het formaat van je telefoon waardoor je telefoon stevig vast zit. Dankzij het QI-lader zal jouw telefoon super snel opladen terwijl deze goed vast zit. Geen lege gadgets meer in jouw auto! Naast deze handige gadgets hebben we ook genoeg gadgets om gewoon de lange reistijd door te komen.

Auto Gadgets voor iedereen!

Onze gadgets zijn perfect voor degene die de lange auto rit willen overleven. Ook voor de mensen die een lege device hebben en willen opladen komen de auto gadgets goed van pas. De auto gadgets kunnen ook leuke cadeaus zijn voor de mensen die veel gebruik maken van hun auto. 

Hier waren een aantal van de meest handigste, leukste en meest innovatieve auto gadgets die je autorit nodig hebben. Of je nu je auto wilt laden, de file wilt overleven, of gewoon je vrienden wilt laten lachen, we hebben iets voor iedereen. Geef je auto de aandacht die hij verdient en maak van elke rit een avontuur!

Waar wacht je nog op? Bekijk onze geweldige collectie auto gadgets en laat de pret beginnen. De leukste auto gadgets haal je bij MegaGadgets!