+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Sink the floater spel

€ 28,95
Sink the floater spel
Sink the floater spel
€ 28,95
Bewaar voor later
Bij 'Sink the Floater' is het doel simpel: laat de poep zinken en win!
Voorraadstatus laden

Grappige spelletjes - Poep spel - Bordspel kinderen

Het "Sink the Floater" spel is een hilarisch en grappig bordspel speciaal ontworpen voor kinderen. In dit poepspel gaat het erom wie de meeste 'floaters' (drijvende voorwerpen) kan laten zinken en punten kan scoren. Het is een vermakelijk en lachwekkend spel dat kinderen gegarandeerd urenlang plezier zal bezorgen.

Omschrijving

"Sink the Floater" - bordspel kinderen

"Sink the Floater" is hét grappige bordspel voor kinderen dat garant staat voor urenlang plezier. Dit poepspel met een uniek concept combineert humor met competitie en biedt een vermakelijke ervaring voor kinderen. Hier ontdek je waarom dit spel een geweldige aanvulling is op de spellencollectie voor kinderen.

Een uniek poep spel, Grappige spelletjes voor kinderen

Kinderen houden van grappige spelletjes en situaties die hen laten lachen. "Sink the Floater" biedt precies dat soort humor en is ontworpen om kinderen te vermaken terwijl ze spelen. Het unieke poepspelconcept maakt "Sink the Floater" aantrekkelijk voor kinderen. Het draait om het laten zinken van drijvende voorwerpen, de 'floaters', en het scoren van punten, wat voor veel plezier zorgt. Naast plezier biedt "Sink the Floater" educatieve voordelen. Het helpt bij het ontwikkelen van hand-oog coördinatie, strategisch denken en competitieve vaardigheden bij kinderen.

Eenvoudig en snel speelbaar

Dit bordspel heeft een eenvoudige leercurve, zodat kinderen snel kunnen beginnen zonder ingewikkelde regels. Direct speelplezier! In "Sink the Floater" is het doel om 'floaters' te laten zinken en punten te scoren. Spelers gebruiken werppijpen om de 'floaters' te raken. De hoogste score wint.

Samenwerking of competitie

Het spel biedt zowel samenwerkings- als competitieve speelmodi, afhankelijk van de voorkeur van de spelers. "Sink the Floater" is een geweldige aanvulling op de spellencollectie voor kinderen. Het brengt lachen, leren en samen spelen samen.

Lachen en leren met "Sink the Floater"

"Sink the Floater" is een geweldig bordspel voor kinderen dat plezier en educatie combineert. Het belooft lachen, leren en onvergetelijke momenten voor kinderen en gezinnen. Tijd om de 'floaters' te laten zinken en te winnen!

Kenmerken van Sink the floater spel

  • Grappige Spelbeleving: Het spel biedt humor en lachen, wat kinderen aantrekkelijk vinden in bordspellen.

  • Uniek Poepspelconcept: Het onderscheidt zich door zijn unieke concept

  • Veilig voor Kinderen: Het gebruikte materiaal is veilig voor kinderen en voldoet aan de relevante veiligheidsnormen.
  • Materiaal van Hoge Kwaliteit: "Sink the Floater" is vervaardigd uit duurzaam en kindvriendelijk materiaal om langdurig gebruik en speelplezier te garanderen.
Specificaties
SKU
GA3221
EAN
5036394232210
Lengte
213 mm
Breedte
64 mm
Hoogte
210 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp