+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Sandscape Lamp

Special Price € 16,95 Regular Price € 19,95
Sandscape Lamp
Sandscape Lamp
Special Price € 16,95 Regular Price € 19,95
Bewaar voor later
Ontspan en geniet met de Sandscape lamp!
Voorraadstatus laden

Bewegend zand - LED Verlichting - Decoratie - Verlichting

Aanschouw de Sandscape lamp van MikaMax. Deze wonderbaarlijke lamp is een opvallende en ontspannende toevoeging aan je bureau. Het vallende zand gecombineerd met de LED lichten creëert een rustgevende sfeer. Wie wilt deze lamp niet?

Omschrijving

De Sandscape lamp brengt sfeer in elke kamer

Maak kennis met de Sandscape lamp van MikaMax. De unieke lamp die elke ruimte niet alleen verlicht, maar je ook optimaal laat ontspannen. 

De sfeervolle lamp bestaat uit twee onderdelen. De schijf, het ronde voorwerp waar het zand in zit. Hier valt het zand steeds naar beneden. Met een simpele draai van 180 graden aan de schijf kun je het zand steeds opnieuw laten stromen. Het onderste gedeelte is de voet die voorzien is van LED licht, dit gedeelte versterkt de sfeer en laat je nog meer genieten. 

Met 7 verschillende kleuren en 4 verschillende standen kun je zelf kiezen wat je het fijnst en mooist vindt. Maak gebruik van de magie van het vallende zand en LED lichten, en creëer prachtige patronen. Het product werkt op zowel batterijen als op USB. Daarnaast is de lamp geschikt voor alle leeftijden. Zo kan iedereen ervan genieten! Waarom een saaie lamp hebben, als je ook deze kan gebruiken?

 

Kenmerken:

  • Inclusief: Sandscape schijf, voet met LED's en USB-stroomkabel
  • Materiaal: PP en glas
  • Afmetingen product: 16 x 10 x 20 cm
  • Netto gewicht: 470 gram

Wacht niet langer en breng de rustgevende sfeer in je kamer met de Sandscape lamp. De Sandscape lamp haal je bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
05097
EAN
8719481358587
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp