+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Wereldbol Lamp – Globe Led Lamp

Special Price € 25,95 Regular Price € 34,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

De Wereldbol Lamp – LED Touch Lamp maakt bij MegaGadgets zijn entree in Nederland! Dit unieke product staat met zijn stijlvolle houten standaard mooi op kantoor, maar kan ook gebruikt worden als nachtlampje. Raak hem aan en de wereldbol geeft licht! - Uniek in Nederland! - Handgeschilderd - Touch control en 3 licht standen

Omschrijving

Na de maanlamp is nu ook eindelijk de Wereldbol Lamp – LED Touch Lamp in Nederland te koop! Na enthousiaste verhalen uit het buitenland hebben wij dit product zo snel mogelijk naar Nederland gehaald en kun je dit unieke product nu ook in huis halen.

Deze realistische globe heeft 3 verschillende blauwtinten die een prachtig verlichtend effect creëren. Door de geïntegreerde touch control is een simpele aanraking genoeg om de aardbol van kleur te laten veranderen. Daarnaast zorgt de stijlvolle houten standaard van de lamp wereldbol voor een stevig statief en mooie uitstraling.

Je kunt onze oplaadbare wereldbol  ook overal mee naar toe nemen.  Zet de sfeervolle lamp bijvoorbeeld op je bureau om aan al je collega’s te laten zien wat je volgende vakantiebestemming gaat worden, of zet de LED-verlichting aan en plaats de wereldbol op je nachtkastje om nog even lekker wat te ontspannen of te lezen  voor het slapen.

Deze leerzame wereldbol  is ook een hartstikke leuk cadeau voor kinderen die net topografie op school krijgen of geïnteresseerd zijn in de wereld.

Kenmerken Wereldbol Lamp – LED Touch Lamp: Creatieve Wereldbol lamp voor in huis

Lamp wereldbol
Met 3 standen verlichting
Licht werkt op aanraking
Inclusief houten standaard
Uniek in Nederland!
Leuk voor op kantoor
Ook te gebruiken als nachtlampje
Oplaadbaar via USB kabel
Cadeau voor kinderen
Materiaal: PVC
Kleur: meerdere kleuren
Gewicht: 506 gram
Afmetingen: Ø 15cm
Inclusief: Houten standaard en USB-kabel

Specificaties
SKU
04795
EAN
8719481356194
Breedte
15 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp