+31 180 750 440
85.2% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Panda Spaarpot - Panda Bank

€ 14,95
Panda Spaarpot - Panda Bank
Panda Spaarpot - Panda Bank
€ 14,95
Bewaar voor later
Laat je munten stelen en je hart veroveren door de Panda Bank - de schattigste spaarhulp ooit!
Voorraadstatus laden

Stelende Panda - Stimulans om te Sparen - 10 x 11,5 x 12 cm 

Als je altijd al een leuke spaarpot wilde hebben voor je kinderen, dan is deze Panda Bank de ideale spaarpot voor jou. Leg het geld op het bordje en deze panda bewaart het voor je.

Omschrijving

Spaarplezier met de Panda Bank

Ontmoet de schattigste spaarpartner ooit: de Panda Bank - Stelende Panda. Sparen wordt een feestje met deze innovatieve spaarpot. Het lijkt op een simpele kartonnen fruitdoos, maar schijn bedriegt! Binnenin schuilt een ondeugend pandaatje dat klaar zit om je munten te stelen. Zodra je geld op het bordje legt, komt de kleine panda tevoorschijn, grijpt het muntje en verdwijnt weer in zijn doosje. Dit slimme ontwerp maakt van sparen een interactieve en vrolijke ervaring. Kinderen zullen niet kunnen wachten om hun geld aan deze panda toe te vertrouwen! Toch liever een ander dier? Bekijk dan onze Kitty bank.

Stimulans om te sparen voor jong en oud

De Panda Spaarpot is meer dan alleen een leuke gadget; het is een educatief hulpmiddel dat kinderen helpt om spelenderwijs met geld om te gaan. Terwijl ze gefascineerd toekijken hoe de panda hun spaargeld 'steelt', leren ze onbewust de waarde van geld en het belang van sparen. En als de spaarpot vol is, kan deze eenvoudig geleegd worden via een opening aan de onderkant. Zo kunnen kinderen genieten van het resultaat van hun spaarzaamheid door iets moois voor zichzelf te kopen.

Een unieke tafeldecoratie

Niet alleen is de Panda Bank een geweldige manier om kinderen te leren sparen, het is ook een unieke toevoeging aan elke kamer. Met zijn speelse design en verrassende functie trekt deze spaarpot gegarandeerd de aandacht. Het is een originele tafeldecoratie die zowel thuis als op kantoor een glimlach op ieders gezicht zal toveren. Maar let op: leg niet te veel munten tegelijk op het bordje, want onze panda heeft ook zo zijn grenzen!

Kenmerken Panda Spaarpot - Stelende Panda

  • Panda thema spaarpot

  • Werkt op 2 AA batterijen (niet inbegrepen)

  • Afmetingen: 10 cm x 11,5 cm x 12 cm

  • Leert kinderen op een leuke manier over sparen

  • Ook een grappige decoratie voor op tafel

Specificaties
SKU
02462.PA
EAN
8718182079180
Lengte
150 mm
Breedte
140 mm
Hoogte
140 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp