Kitty Bank - Elektrische Stelende Kitten - Stimulans om te Sparen - Kat Spaarpot

Special Price € 10,95 Regular Price € 17,95
Op voorraad

voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

De spaarpot is in de vorm van een oud kartonnen fruitdoos, waarin een lief katje verstopt zit. Zodra je geld op zijn bordje legt, komt hij tevoorschijn om je munten snel in te pikken. Nadat hij je geld heeft gepakt, bedankt hij je door te miauwen
• Spaarpot, waarbij een kat je muntjes pikt.
• Afmetingen 11.5 x 12cm x 10cm
• Werkt op 2 AA batterijen (niet bijgeleverd)

Met de money box is sparen echt een feest en gemakkelijk. De spaarpot is in de vorm van een oud kartonnen fruitdoos waarin een lief katje verstopt zit. Zodra je geld op zijn bordje legt, komt hij tevoorschijn om te kijken wat er op zijn bordje ligt die hij snel in pikt met zijn pootje. Nadat hij je geld heeft gepakt, bedankt hij je snel door te miauwen. Dit maakt sparen voor iedereen zoveel leuker en gemakkelijker. Vooral voor kinderen is dit een leuke en leerzame manier om te sparen voor de spullen die zij willen hebben.

Ze leren zo onbewust hoe ze met geld om moeten gaan. Is je spaarpot vol dan kan je hem eenvoudig aan de onderkant legen om er vervolgens iets leuks mee te kopen.Tenzij je de kat natuurlijk erg lief vindt, dan kun je je spaarpot altijd alsnog een keer vullen! Leg niet te veel muntjes op zijn bord want dat kan hij allemaal niet op en dan loopt hij vast.

Kitty Bank | Mischief Bank

Kenmerken Kitty Bank:

Spaarpot
Afmetingen 11,5 x 12 x 10cm
Werkt op 2 AA batterijen (niet bijgeleverd)
Meer informatie
SKU02462
EAN8718182071504
Lengte5
Breedte245
Hoogte10
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Kitty Bank - Elektrische Stelende Kitten - Stimulans om te Sparen - Kat Spaarpot
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.