Angry Mama - Magnetron Reiniger - Koelkast reiniger - Elke Magnetron Moeiteloos Schoon - Microwave Cleaner

Waardering:
100% of 100
€ 7,95
Op voorraad

voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

De magnetron gebruiken we elke dag, maar het schoonmaken hiervan laat vaak op zich wachten. Met de Magnetron Cleaner – Angry Mama wordt het reinigen van je magnetron secondewerk! De stoom van fury mama zorgt ervoor dat alle vastgekoekte etensresten met het afnemen van de magnetron, niet achterblijven!
• Magnetronreiniger
• Eenvoudig te gebruiken
• Geschikt voor alle magnetrons

Met de Magnetron Cleaner – Angry Mama is het schoonmaken van jouw magnetron een eitje! Elke dag gebruiken we onze oude vertrouwde magnetron wel, maar het schoonmaken hiervan laat vaak op zich wachten. Vastgekoekte etensresten zijn vaak een ramp om schoon te maken. Gelukkig kan de Magnetron Cleaner – Angry Mama je het leven makkelijker maken.

Om te beginnen vul je de magnetronreiniger met water, azijn en eventueel citroen. Warm de angry mom microwave cleaner voor ongeveer 7 minuten op en de fury mama begint te stomen. Til haar aan haar armen uit de magnetron (deze blijven integendeel tot het lichaam gekoeld). Door de stoom van de reiniger hoef je alleen nog maar met een doekje of een spons de magnetron af te nemen en je kunt weer zonder zorgen je favoriete maaltijden opwarmen.

Ook kan de Angry Mama onaangename geuren in de koelkast wegnemen, vul hiervoor simpel weg de Angry Mama met baking soda. Angry Mama zal er vervolgens voor zorgen dat de koelkast weer fris ruikt en de onaangename geuren verwijdert worden.

Magnetron cleaner om je magnetron mee schoon te maken

Kenmerken Magnetron Cleaner – Angry Mama:

Fury mom magnetron cleaner
Magnetronreiniger
Reinigt door middel van stoom
Verwijdert hardnekkige vlekken
Eenvoudig te gebruiken
Zelf toevoegen: azijn, water en eventueel citroen
Materiaal: plastic
Gewicht: 97 gram
Afmetingen: 12 x 12 x 15 cm

Meer informatie
SKU04409
EAN8719481358143
Lengte12
Breedte15
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Angry Mama - Magnetron Reiniger - Koelkast reiniger - Elke Magnetron Moeiteloos Schoon - Microwave Cleaner
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.