+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Jerrycan 20L bar groen, rood en zwart - Drank jerrycan - excl. drank

Vanaf € 59,95 Regular Price € 124,95
Voorraadstatus laden

Op het eerste oog is dit een simpele jerrycan, maar schijn bedriegt. Je kunt deze Jerrycan Bar namelijk omtoveren in een compleet bar cabinet. Er is ruimte voor jouw favoriete sterke drank en blikjes fris, zodat jij overal een heerlijke mixdrank kunt maken.- Stoer, uniek cadeau - Genoeg ruimte voor jouw favoriete mixjes - Longdrinkglazen inbegrepen, exclusief dranken!

Omschrijving

Deze jerrycan is niet zomaar een normale jerrycan; het is namelijk een draagbare bar cabinet! Deze Jerrycan Bar geeft ruimte aan een fles sterke drank van 70cl, 2 long drinkglazen, 6 blikjes frisdrank en 4 blikjes pre-mix drank. Al met al heb je dus een complete bar in de vorm van een stoere jerrycan die je overal mee naar toe kunt nemen.

Deze stoere jerrycan is nu verkrijgbaar bij MegaGadgets!

Dit is het perfecte cadeau voor iemand die van een lekker drankje houdt en vaak onderweg is. Je kunt hem namelijk makkelijk overal naartoe nemen en een heerlijk drankje voor jezelf en je vrienden maken. In de Jerrycan Bar zitten de twee long drinkglazen inbegrepen en verder kun je hem zelf vullen met al jouw favoriete drankjes! Vul de stoere jerrycan met een fles Bacardi en blikjes Cola en je hebt overal een smaakvolle baco tot je beschikking.

Het is een luxe, handgemaakt pronkstuk voor elke mancave, woonkamer, bar of kantoor! Dankzij zijn stoere, robuuste, groene uiterlijk is deze Jerrycan Bar het perfecte cadeau voor de man. Welke man zou dit nou niet willen krijgen?

We hebben nog twee varianten van de Jerrycan Bars; voor de wijnliefhebber hebben we de Jerrycan Wijnbar en als je van whiskey houdt, dan is de Jerrycan Bar – Whiskey misschien wat voor jou!

Kenmerken Jerrycan Bar - Sterke Drank:

  • LET OP: DRANK IS NIET INBEGREPEN.
  • Jerrycan Bar Cabinet, Stoer, uniek cadeau.
  • Perfecte aanvulling voor woonkamer, keuken en bar
  • Plek voor 1 fles sterke drank 70cl, 4 pre-mix en 6 blikjes frisdrank 33cl
  • Breedte: 45 cm
  • Hoogte: 35 cm
  • Diepte: 18 cm

Specificaties
SKU
39970X
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp