+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Hot Feet Magnetron Sloffen Deluxe

Vanaf € 14,95 Regular Price € 17,95
Voorraadstatus laden

Verwarm de Hot Feet Magnetron Sloffen Deluxe in de magnetron en geniet van warme voetjes. Binnen 90 seconden zijn de pantoffels opgewarmd en ruiken ze heerlijk naar lavendel. Daarnaast helpen deze warme pantoffels ook goed voor mensen met reuma en/of artritis. Niet geschikt voor diabetici!- Snel en makkelijk opgewarmd - Super zacht! - One size fits all

Omschrijving

De Hot Feet Magnetron Sloffen Deluxe van MegaGadgets zijn het perfecte cadeau voor de wintermaanden. Voor jezelf of voor een ander. Met deze magnetronsloffen heeft niemand meer last van koude voeten! Ze zijn gevuld met 100% natuurlijk lijnzaad. Naast lijnzaad zit er ook lavendel in verwerkt. De lavendel zorgt voor een heerlijke geur die zorgt voor ontspannende prikkelingen.

Ze zijn beschikbaar in twee kleuren, namelijk zwart en wit. Je hoeft ze maar 90 seconden in de magnetron te leggen en ze blijven uren warm. Het helpt de circulatie van je bloed en je valt er lekkerder door in slaap. Ook is het ideaal voor mensen die reuma en artritis hebben. Ga de strijd met de winter aan en wees verzekerd van overwinning met de Hot Feet sloffen. Het is gewoon de ultieme ontspanning voor thuis, om lekker op de bank te zitten.

Ben je meer fan van laarzen? We hebben ook de Hot Bootz Magnetron Laarzen!

Let op: de magnetron sloffen kunnen ruim vallen en zijn niet geschikt voor diabetici!

Kenmerken Hot Feet Magnetron Sloffen Deluxe:

Pantoffels voor in de magnetron
Super zacht
Heerlijk warm
Verkrijgbaar in 2 kleuren
Winter gadget
Perfect voor herfstvakantie of kerstvakantie
Kleur: zwart of wit
Met lavendel geur
Opwarmen: max. 90 seconden op 800 Watt
Perfect winter cadeau
Niet geschikt voor diabetici!

Specificaties
SKU
01703
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp