+31 180 750 440
85% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Bierlaars 2 liter

Special Price € 16,50 Regular Price € 19,95
Bierlaars 2 liter
Bierlaars 2 liter
Special Price € 16,50 Regular Price € 19,95
Bewaar voor later
Proost, ik drink uit mijn schoen!
Voorraadstatus laden

Bierglas

Cenosillicafobie houdt in dat je angst hebt voor een leeg glas bier. Vele mensen hebben hier last van en wij hebben voor jullie de oplossing! Met de Bierlaars 2 liter – Bierglas hoef je niet meer bang te zijn voor een leeg glas bier. Tijd genoeg om je hier mentaal op voor te bereiden!- 2 liter inhoud! - Gemaakt van glas - Vorm van een laars

Omschrijving

Ben jij bekend met de shoey? Nadat je een wedstrijd gewonnen hebt, drink je uit je eigen schoen! Nu snappen we dat niemand daar echt zin in heeft en wij hebben hier een geweldige oplossing voor. Met de Bierlaars 2 liter – Bierglas vier jij je volgende overwinningen. Dit bierglas is in de vorm van een laars waar maar liefst 2 liter bier past!

De Bierlaars – 2 Liter is een heel leuk bierglas voor bijvoorbeeld een drankspel. Degene die verliest zal het bierglas op moeten drinken! Natuurlijk is het een glas waarmee je je vrienden imponeert. Nodig je vrienden uit bij je thuis en haal dit geweldige glas tevoorschijn.  Voor de grote drinker onder ons biedt de bierlaars een geweldige oplossing, met dit XXL bierglas zal je niet snel zonder drinken komen te zitten!

De Bierlaars 2 Liter werkt voor verschillende dranken. Het maakt niet uit wat je wilt drinken, het past in het bierglas!

Kenmerken Bierlaars 2 Liter Probeer jij deze Bierlaars maar eens te adten!

Gemaakt van glas
Vorm van een laars
Voor de grote drinkers
Cadeau voor hem
Biercadeaus
Ideaal voor Oktoberfest
Inhoud: 2 liter
Materiaal: Glas
Kleur: Doorzichtig
Gewicht: 1500 gram
Afmetingen: 18 x 13 x 32 cm (lxbxh)

Specificaties
SKU
78/7890
EAN
4029811302543
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp