+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Stormglas Small en Large

Vanaf € 27,95
Met het Stormglas breng je de magie van weervoorspelling naar je vensterbank!
Voorraadstatus laden

Mysterieuze Weervoorspeller - ø 8 x 11 cm & ø 10 x 23 cm Transparant - Weerglas - Authentieke Meteorologische Decoratie - Barometer

Dit Stormglas helpt je op een mysterieuze wijze het weer te voorspellen. Het Stormglas heeft een luxe uitstraling en staat prachtig in zowel huis als kantoor. Beschikbaar in een kleine en een grote variant. - Reageert op veranderende weersituaties - Keuze uit grote of kleine variant - Stijlvolle decoratie voor thuis of op kantoor

Omschrijving

Voorspel het weer met stijl: Stormglas Small en Large

Je wordt in de morgen wakker en wilt graag weten wat voor weer het gaat worden. Natuurlijk kun je snel kijken op je smartphone of tv, maar waarom niet kiezen voor een originelere aanpak met het Stormglas? Deze elegante gadget helpt je op een mysterieuze manier het weer te voorspellen. Met zijn unieke uiterlijk is het Stormglas niet alleen een praktisch item, maar ook een prachtige tafeldecoratie die elke ruimte verrijkt.

Authentieke meteorologische decoratie voor elk interieur

Het Stormglas is meer dan een weervoorspeller; het is een gespreksonderwerp en een kunstwerk. Zet dit stijlvolle glas neer en observeer hoe de kristallen reageren op de veranderende weersomstandigheden. Het is fascinerend om te zien hoe de vloeistof transformeert en zo een indicatie geeft van het verwachte weer. Dit maakt het Stormglas tot een eigenzinnige en authentieke toevoeging aan je huis, die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Weerglas: een blik in de toekomst

Wil je op een bijzondere manier voorspellen wat voor weer het gaat worden, dan biedt het Stormglas uitkomst. De helderheid of troebelheid van de vloeistof, de verschijning van kleine puntjes, sterren of kristallen - elk detail kan een hint geven over het komende weer. Het Stormglas is de ultieme gadget voor iedereen die houdt van wetenschap, natuur, of gewoon iets speciaals wil toevoegen aan hun dagelijkse leven. Het is ook een perfect cadeau voor nieuwsgierige geesten die genieten van de schoonheid van natuurlijke fenomenen.

Kenmerken Stormglas Small en Large

  • Weerglas met houder: Elegant en handig.

  • Reageert op het weer: Biedt visuele aanwijzingen voor weersveranderingen.

  • Materiaal: Duurzaam en helder glas.

  • Ingrediënten vloeistof: Een mix van gedestilleerd water, ethanol, kaliumnitraat en ammoniumchloride.

  • Gewicht: 240 gram voor small, 817 gram voor large.

  • Afmetingen: ø 8 x 11 cm voor small, ø 10 x 23 cm voor large.

  • Extra: Inclusief een houten houder voor een stijlvolle presentatie.

Let op: Het Stormglas werkt optimaal bij plaatsing vlak bij een raam en na een acclimatisering van 2 weken. Vermijd plaatsing op warme oppervlakken.

Specificaties
SKU
STORM
EAN
0
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp