+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Schietspel – Target shooting

€ 19,95
Schietspel – Target shooting
Schietspel – Target shooting
€ 19,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Dit spel – met ‘zwevende targetballen’ – is een geweldig spel voor kinderen om hun hand en oog coördinatie en concentratie te verbeteren. Met een schuimkogelpistool, die kunnen schieten tot wel 20 meter, moeten de targetballen uit de lucht geschoten worden. Gebruik al je sharpshooting vaardigheden om alle vijf de targets te raken!

- Vijf zwevende targetballen - 6 ‘bullets’ - Verbetering voor concentratie en hand en oog coördinatie - Uitstekend cadeau voor een verjaardag of de feestdagen

Omschrijving

Floating Target Shooting Game is een geweldig spel die in tegenstelling tot een gemiddeld target-hit game beschikt over een speciale Airshot-machine die de targetballen laat zweven in de lucht. Hierdoor is het moeilijker om de targetballen te raken en kunnen kinderen hun hand-oog coördinatie en hun concentratie verbeteren. Gebruik al je sharpshooting vaardigheden om alle targetballen uit de lucht te schieten!

Dit spel is uitstekend als verjaardagscadeau of als cadeau onder de kerstboom. Het is volledig veilig en er zijn geen scherpe randjes waar mensen zich aan kunnen bezeren.

Kenmerken Schietspel – Target shooting

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart met Groen
Gewicht: 1 kg
Afmetingen: 40,4 x 36,2 x 9,1 cm

Specificaties
SKU
59/2150
EAN
4029811451449
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp