+31 180 750 440
85.2% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Targetshooter Zwevende Doelwit Schietspel

€ 19,95
Targetshooter Zwevende Doelwit Schietspel
Targetshooter Zwevende Doelwit Schietspel
€ 19,95
Bewaar voor later
Richt, schiet en zweef naar de top met het Airshot Zwevende Doelwit Schietspel – waar plezier en vaardigheid samenkomen!
Voorraadstatus laden

Verbeter Hand-Oog Coördinatie - Veilig Kunststof Zwart/Groen - Ideaal Cadeau

Het Airshot Zwevende Doelwit Schietspel is het ideale cadeau om hand-oog coördinatie te verbeteren. Veilig, fun en uitdagend voor alle leeftijden!

Omschrijving

Scherp je vaardigheden met airshot zwevende doelwit schietspel

Het Airshot Zwevende Doelwit Schietspel is een innovatieve draai aan het klassieke schietspel. Met een geavanceerde Airshot-machine die de targetballen in de lucht laat zweven, biedt dit spel een unieke uitdaging die zowel kinderen als volwassenen zal boeien. Het is niet alleen leuk en spannend, maar helpt ook bij het verbeteren van hand-oog coördinatie en concentratie. Bereid je voor om je sharpshooting skills te testen en alle zwevende ballen uit de lucht te halen!

Verbeter hand-oog coördinatie met een uitdagend spel

Dit Floating Target Shooting Game is meer dan alleen entertainment; het is een leuke manier om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. De zwevende doelwitten zorgen voor een dynamische ervaring die vereist dat spelers hun precisie en timing aanscherpen. Het is perfect voor kinderen die hun hand-oog coördinatie willen verbeteren en voor volwassenen die op zoek zijn naar een leuke manier om hun reactievermogen te testen. Dit spel is een veilige en interactieve manier om iedereen betrokken en actief te houden.

Ideaal cadeau voor elke gelegenheid

Op zoek naar het perfecte cadeau? Het Airshot Zwevende Doelwit Schietspel is ideaal voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een verrassing. Het is veilig, gemaakt van duurzaam kunststof zonder scherpe randjes, waardoor het geschikt is voor spelers van alle leeftijden. Of het nu onder de kerstboom ligt of als een feestelijke verrassing wordt gegeven, dit schietspel zal gegarandeerd voor uren speelplezier zorgen en is een hit bij iedereen die het ontvangt.

Kenmerken target shooting

  • Materiaal: Veilig en stevig kunststof
  • Kleur: Stijlvol zwart met groene accenten

  • Gewicht: Lichtgewicht met slechts 1 kg

  • Afmetingen: Compact formaat van 40,4 x 36,2 x 9,1 cm

  • Uniek zwevend doelwitsysteem voor extra uitdaging

  • Helpt bij het verbeteren van hand-oog coördinatie en concentratie

  • Veilig voor kinderen en volwassenen

Specificaties
SKU
59/2150
EAN
4029811451449
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp