+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Scarab Multitool

Special Price € 4,95 Regular Price € 8,95
Scarab Multitool
Scarab Multitool
Special Price € 4,95 Regular Price € 8,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

De Scarab Multitool, een ijzersterke en handige sleutelhanger. Beschikt over zes verschillende soorten gereedschap. Waar je ook bent, je hebt altijd jouw eigen Scarab Multitool gereedschapsetje bij je. Klein maar fijn! - Sleutelhanger en multitool in één - Beschikt over 6 stuks gereedschap - Gaaf en modern design

Omschrijving

De Scarab Multitool is een sleutelhanger en stuk gereedschap in één. Deze multitool ziet er niet alleen gaaf uit, maar beschikt ook over zes stukken gereedschap. Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, alle kleine klusjes zijn geen probleem meer en kun je direct repareren met de Scarab Multitool op zak!

De eeuwenoude vorm van een scarabee is bij deze Scarab Multitool in een modern jasje gestoken. Het moderne design geeft de sleutelhanger een stoer uiterlijk.

De Scarab Multitool is een gave sleutelhanger met zes stuks gereedschap!

De Scarab Multitool is net als al onze andere multitool gadgets, makkelijk te bevestigen aan je sleutelbos zodat je overal, in elke situatie, over 6 stuks verfijnd maar ijzersterk gereedschap beschikt. Er is een platte schroevendraaier, kruiskopschroevendraaier, mesje, vijl, gekartelde punttang en wire stripper. Prachtig design en van het beste staal!

Kenmerken Scarab Multitool:

6 in 1 Multitool
Sleutelhanger
Materiaal: Roestvast staal
Afmetingen: 50 x 35 x 7 mm
Gewicht: 46 gram
Bevat: platte schroevendraaier, kruiskopschroevendraaier, mesje, vijl, gekartelde punttang en wire stripper

Specificaties
SKU
04370
EAN
8719481353261
Lengte
2 mm
Breedte
95 mm
Hoogte
140 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp