+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Pin Art Controller

Special Price € 6,50 Regular Price € 9,95
Pin Art Controller
Pin Art Controller
Special Price € 6,50 Regular Price € 9,95
Bewaar voor later
Druk je eigen kunstzinnige wereld af!
Voorraadstatus laden

Maak je eigen 3D afdruk - 9,5 x 12,5 cm - Plastic - Spijkerkunst - Pin Art 3D

Druk je eigen 3D-afdrukken af met onze Pin Art, nu in de vorm van een Controller! Deze compacte en leuke spijkergadget laat je creativiteit stromen terwijl je unieke kunstwerken maakt door simpelweg pinnen in te drukken. 

Omschrijving

Druk je creativiteit af in de Pin Art Controller!

Welkom in de wereld van 3D-kunst en eigenzinnige creativiteit met onze Pin Art Controller! Dit kleine stukje speelgoed is niet alleen vermakelijk, maar ook een geweldige manier om je innerlijke kunstenaar te laten stralen. Bereid je voor om je eigen 3D-meesterwerken te creëren en te verbazen.

Maak je eigen Pin Art 3D kunstwerken!

Onze Pin Art Controller is een compacte versie van deze creatieve speelgoedklassieker, met een leuke twist. . Met een afmeting van 9,5 x 12,5 cm is deze kleine kunstenaar perfect om op je bureau te plaatsen, naast je gameconsole, of waar je maar wilt. En het beste deel? Het heeft de vorm van een gamecontroller! Dus terwijl je misschien denkt aan je volgende gamingsessie, kun je ook je artistieke talenten ontdekken.

Je drukt gewoon voorzichtig op de achterkant van het frame en de pinnen zullen zich aanpassen aan de vorm die je indrukt. Of het nu gaat om je handpalm of een voorwerp je kunt eindeloze 3D-afdrukken maken. Het is als het maken van kunst met een druk op de knop!

Ga nu de Pin Art kopen!

Dit kleine stukje spijkergoeroe is niet alleen voor kinderen, het is een geweldige stressverlichter voor volwassenen. Heb je een zware dag gehad? Druk gewoon je zorgen weg in de Pin Art en kijk hoe je stress verdwijnt terwijl je je eigen kunstwerk creëert. En laten we eerlijk zijn, het is ook gewoon leuk om te spelen. Je kunt hilarische afdrukken maken van je vrienden, je huisdieren, of zelfs je favoriete actiefiguren. Het is een geweldige manier om lachen te delen en herinneringen te maken.

Onze Pin Art is gemaakt van duurzaam plastic en zal je urenlang plezier bezorgen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor die vriend die alles al heeft of voor de creatieveling in je leven. Ze zullen het geweldig vinden om hun eigen 3D-kunstwerken te maken en te delen.

Kenmerken Pin Art Controller:

  • Grootte: 9,5 x 12 cm
  • Materiaal: Plastic
  • In de vorm van een controller
  • Maak je eigen 3D kunstwerken

Dus waar wacht je nog op? Pak je eigen Pin Art Controller en begin met het creëren van 3D-kunstwerken die zowel vermakelijk als verbazingwekkend zijn. Het is tijd om je artistieke talenten te ontdekken en te laten zien dat je een meester bent in de kunst van het pinnen! De Pin Art haal je bij MegaGadgets!

Meer informatie nodig? Lees dan hier de blog over de Pin Art Controller!

Specificaties
SKU
93/2123
EAN
4029811479245
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp