Newton cradle XL - Deluxe Uitvoering - Houten Voet en Metalen Frame - Ballanceerballen

Special Price € 16,50 Regular Price € 17,95
Op voorraad

voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

Deze Deluxe versie van de Newton's Cradle heeft een houten voet en een frame van metaal. Laat de wet van de zwaartekracht op je inspelen voor opperste concentratie tijdens werk.


• Luxe houten voet en een frame van metaal
• 5 Metalen balletjes
• Afmetingen: 18 x 18 x 12 cm

De Giant Newton’s Cradle is een uitvoering van de wieg van Newton  en is gebaseerd op de gravitatiewet van Newton. Dit is een natuurwet die de aantrekking tussen
 verschillende lichamen omschrijft. De werking heeft dus alles te maken met de zwaartekracht op aarde. Nu kunnen we daar natuurlijk heel diep op ingaan en allemaal moeilijke natuurwetenschappen gebruiken, maar de Newton’s Cradle laat heel simpel in één opslag zien wat deze wet inhoudt. Ben jij een echte fan van natuurkunde? Dan moet je de Giant Newton's Cradle zeker in huis hebben!

De Newton’s Cradle bestaat uit een plateau met daarop twee rekjes. Aan die rekjes zitten draadjes met daaraan in totaal vijf metalen balletjes. Laat je één balletje tegen het rijtje aan tikken, dan zal er aan de andere kant ook één balletje terugkaatsen. Zo zullen ze in beweging blijven. Laat je twee balletjes aan één kant tegen het rijtje aantikken dan kaatsen er aan de andere kant ook twee balletjes tegen het rijtje aan. Maar wat gebeurt er als je drie balletjes tegen de rest van het rijtje laat kaatsen? Er zijn ten slotte maar vijf balletjes.. Het binnenste balletje voegt zich tijdens het kaatsen bij de anderen twee en kaats weer terug, zo hoort dit ene balletje bij het linker en dan weer bij het rechter rijtje. Er kaatsen dus altijd evenveel balletjes heen en weer.

De Giant Newton Cradle is geweldig om op je bureau neer te zetten! Wedden dat iedereen even een balletje laat kaatsen wanneer ze langslopen?

Giant Newton's CradleKenmerken Giant Newton's Cradle - Houten Voet:

Uitvoering wieg van Newton
Zelfde aantal balletjes kaatsen terug
Afmetingen: 18 x 18 x 12 cm
Materiaal: luxe houten voet en een metalen frame

Meer informatie
SKU01626
EAN8718182070187
Lengte5
Breedte815
Hoogte16
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Newton cradle XL - Deluxe Uitvoering - Houten Voet en Metalen Frame - Ballanceerballen
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Hier hebben we nog wat aanbiedingen

Gerelateerde Producten

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.