+31 180 750 440
85% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Paraplu met led verlichting

€ 19,95
Paraplu met led verlichting
Paraplu met led verlichting
€ 19,95
Bewaar voor later
De enige keer dat het niet vervelend is dat het regent!
Voorraadstatus laden

Originele paraplu met licht - 85 cm - Paraplu kopen - Opvouwbare paraplu

Ontdek de unieke Paraplu met LED-verlichting: 10 kleurveranderende LED lichtjes, 2 lichtstanden, handige schakelaar, 85 cm lang, vereist 3 AAA-batterijen. Plezier op regenachtige dagen en festivals

Omschrijving

Verlicht je weg in stijl met de paraplu met LED verlichting!

Paraplu's zijn handig, dat weten we allemaal, maar wat als we je vertellen dat je een paraplu kunt hebben die niet alleen jezelf beschermt tegen de regen, maar ook de duisternis verlicht? Dat klopt, we hebben het over de Paraplu met LED-verlichting, een absoluut schitterende manier om droog en verlicht te blijven, ongeacht het weer!

Een paraplu kopen met karakter

Laten we eerlijk zijn, gewone paraplu's zijn, nou ja, gewoon. Maar deze paraplu is de ster van de show! Met zijn 85 cm aan puur paraplu-genie, beschermt hij je tegen regen en is hij tegelijkertijd je eigen persoonlijke spotlight. Wie heeft straatlantaarns nodig als je deze verlichte metgezel hebt?

De originele paraplu met licht

Nee, dit is geen scène uit een sciencefictionfilm - dit is de realiteit. En het wordt beter, want deze paraplu is ook opvouwbaar. Dus, als je denkt dat je in de regen moet stuntelen met een gigantische, onhandelbare plu, denk opnieuw. Je kunt deze schoonheid moeiteloos in je tas of rugzak stoppen, klaar om tevoorschijn te komen wanneer de hemel huilt.

Regenbescherming en lichtshow

Terwijl andere mensen proberen te overleven met saaie, gewone paraplu's, geniet jij van je eigen lichtshow. De LED-verlichting in de paraplu verandert je wandeling in een regenachtige avontuurlijke reis. Kijk omhoog en zie de regendruppels dansen in het licht. Het is als je eigen miniconcert in de regen. 

De Perfecte Opvouwbare Paraplu

Op zoek naar het perfecte cadeau voor die vriend die alles al lijkt te hebben? Deze Paraplu met LED verlichting is het antwoord. Het zal je niet alleen  beschermen tegen onverwachte regenbuien, maar het zal ook een brede glimlach op je gezicht toveren wanneer ze de verlichting inschakelen.

Tip: deze paraplu is ook een geweldig idee voor op festivals met wat minder lekker weer..

Kenmerken van de Paraplu met LED verlichting:

  • 10 kleurveranderende LED lichtjes
  • 2 lichtstanden
  • Schakelaar in handvat
  • Afmetingen: 85 cm
  • Geschikt voor 3 AAA batterijen (niet inbegrepen)

De Paraplu met LED-verlichting is niet zomaar een paraplu - het is een stijlvolle combinatie van functie en plezier. Waar wacht je nog op? Voeg een vleugje licht en humor toe aan je dagelijkse wandelingen met deze originele paraplu met LED-verlichting van MegaGadgets. Regenachtige dagen zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Specificaties
SKU
57/1254
EAN
4029811478941
Lengte
85 mm
Breedte
85 mm
Hoogte
600 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp