+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Opgravingsset mummie

€ 2,95
Bewaar voor later
Reis terug in de tijd en ontdek het oude Egypte met onze Opgravingsset Mummie
Voorraadstatus laden

Graaf 10 verschillende mummies op - 8 x 9,5 cm - Met hamer en borstel - Kinderspeelgoed - Archeologie speelgoed

Stap in de wereld van de archeologie en ontdek het oude Egypte met onze Opgravingsset Mummie! Deze spannende set bevat 10 verschillende mummies die verborgen zitten in het gipsblok, klaar om door jou te worden opgegraven. 

Omschrijving

Ontdek het oude Egypte met de Opgravingsset Mummie!

Welkom, jonge avonturiers en toekomstige archeologen! Heb je er ooit van gedroomd om opwindende ontdekkingsreizen te maken en oude mysteries te ontrafelen? Met onze Opgravingsset Mummie kan die droom werkelijkheid worden! Met onze Opgravingsset Mummie hoef je alleen maar je nieuwsgierigheid en een beetje durf mee te nemen op deze epische archeologische reis!

Leuk archeologie speelgoed!

Deze set bevat maar liefst 10 verschillende mummies, allemaal begraven in het blok gips. Het is jouw taak om ze op te graven en hun geheimen te onthullen. Het is als een schattenjacht, maar dan met een vleugje geschiedenis en avontuur. Het voelt alsof je een echte ontdekkingsreiziger bent!

De set wordt geleverd met een stoere hamer en een zachte borstel. Je begint met voorzichtig hameren op het gipsblok om de mummies langzaam te onthullen. Het is net alsof je je eigen schattenjacht speelt, en elke tik brengt je dichter bij de onthulling van de mysteries van het oude Egypte.


Educatief speelgoed!

Deze Opgravingsset Mummie is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Terwijl je de mummies opgraaft, leer je over de geschiedenis van het oude Egypte. Het is een hands-on manier om geschiedenis tot leven te brengen en kinderen te inspireren om meer te leren over de wereld om hen heen.

En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een beetje rommel maken? Deze set is perfect voor kleine ontdekkingsreizigers die graag hun handen vies willen maken en op avontuur willen gaan. Het is een geweldige manier om kinderen te stimuleren om buiten de gebaande paden te denken, hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hun verbeelding te laten floreren.

Maar het allerbelangrijkste is dat deze Opgravingsset Mummie gewoon ontzettend leuk is! Het is een geweldig cadeau voor kinderen die van avontuur en geschiedenis houden, of gewoon voor die nieuwsgierige geesten die graag de wereld om zich heen verkennen. En wie weet, misschien wordt de volgende Indiana Jones wel geboren uit deze set!

Kenmerken Opgravingsset Mummie:

  • Grootte: 8 x 9,5 cm
  • 10 verschillende mummies begraven om op te graven
  • Hamer & Borstel bij ingegrepen

Dus waar wacht je nog op, jonge archeologen? Pak je hamer, grijp je borstel en ga op zoek naar de verborgen schatten van het oude Egypte met onze Opgravingsset Mummie. Het is een avontuur dat je nooit zult vergeten, en wie weet welke geheimen je zult onthullen. Ga op ontdekkingsreis en laat je innerlijke avonturier los!

Meer informatie nodig? Lees dan hier de blog over de Opgravingsset Mummie!

Specificaties
SKU
11/2046
EAN
4029811480623
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp