+31 180 750 440
85.2% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Muts Met Led Verlichting

€ 9,95
Muts Met Led Verlichting
Muts Met Led Verlichting
€ 9,95
Bewaar voor later
Laat het licht je pad wijzen, zelfs op de donkerste wegen!
Voorraadstatus laden

Beanie - 3 Standen - 15 Branduren - Oplaadbaar - One Size Fits All - Muts Met Lamp

Ga vanaf nu altijd veilig en warm op pad met deze LED muts! Met De LED Muts zie je niet alleen zelf wat je doet en waar je loopt, je medeweggebruikers zullen je ook sneller zien tijdens het fietsen, hardlopen of een wandeling met de hond. Tijdens de wintermaanden mag deze muts absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast!

Omschrijving

Verlicht je avontuur met muts met led Verlichting

Deze stijlvolle muts met ingebouwde led-verlichting is de perfecte accessoire voor iedereen die graag buiten is. Of je nu gaat kamperen, wandelen of vissen, deze beanie zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent en je omgeving verlicht is. De muts is niet alleen handig tijdens outdoor activiteiten in de schemering of het donker, maar ook een veilige keuze waardoor anderen jou gemakkelijk kunnen herkennen.

Comfort en licht in één: een muts met lamp!

In het hart van deze luxe muts bevindt zich een platte LED-lamp die zo ontworpen is dat je bijna vergeet dat hij er zit. Het comfortabele gevoel blijft behouden terwijl je profiteert van de praktische verlichting. Met drie verschillende lichtstanden en een lichtopbrengst tot 120 Lumen, biedt deze hoofdlamp helderheid voor elke situatie. En met een brandduur van 15 uur op een setje batterijen, kun je de hele nacht door zonder zorgen.

Duurzaam en praktisch, beanie met 3 licht standen

Deze moderne muts met led-verlichting is niet alleen een modieus item, maar ook superzuinig en duurzaam. Je hoeft niet steeds nieuwe batterijen te kopen, want de lamp is oplaadbaar. Dit maakt de muts een milieuvriendelijke keuze voor al je avonturen. Bovendien past de 'one size fits all' maat vrijwel iedereen, dus je kunt deze gave muts delen met vrienden of familie.

Kenmerken muts met led verlichting

  • Materiaal: Polyester

  • Kleur: Zwart

  • Gewicht: 120 gram

  • Afmetingen: 20 x 30 cm

  • Ingebouwde oplaadbare LED-lamp

  • Drie lichtstanden

  • Tot 15 branduren

  • One size fits all

Specificaties
SKU
02/2971
EAN
4029811446650
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp