+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Mini Heng Balance Lamp – Magnetische Design Lamp

Voorraadstatus laden

De Balance lamp is een design lamp die aan gaat wanneer je de twee magnetische balletjes naar elkaar toe brengt. Doordat dit met magnetische velden gebeurt gaat hierdoor het licht aan. Dit effect maakt de lamp heel speciaal en het mooie design zorgt ervoor dat je deze lamp (aan of uit) overal neer wilt zetten.

  • De lamp geeft warm wit licht.
  • Modern design geeft een chique uitstraling.
  • Geschikt als nachtlamp of bureaulamp.
Omschrijving

De Balance Lamp zorgt er niet alleen voor een gezellig warme verlichting, ook is deze lamp dé eyecatcher voor jouw interieur. De lamp gaat aan wanneer je het onderste balletje omhoog tilt en ‘verbindt’ met het bovenste balletje.

Wil jij jouw slaapkamer een nieuw uiterlijk geven? Deze Balance lamp is het perfecte formaat voor jouw nachtkastje. De lamp is ’s nachts gemakkelijk aan te zetten. Het enige wat je moet doen is het balletje omhoog tillen.

De balletjes zijn magnetisch. Deze blijven ook magnetisch wanneer de stekker uit het stopcontact is en de lamp dus geen licht geeft. Hierdoor is het product ook een mooi ornament voor in jouw huis- of slaapkamer. Door het compacte formaat is deze lamp ook geschikt voor bureaulamp. Het moderne design van de lamp geeft een chique uitstraling en kan het interieur van jouw kantoor naar een hoger niveau tillen.

Kenmerken Mini Heng Balance Lamp – Magnetische lamp: Mini Heng Balance Lamp


Materiaal: Kunststof of Hout
Kleur: Donkergrijs of Grijs
Gewicht: 154 gr
Afmetingen: 25 x 14 x 5 cm
Stroomaansluiting: 1A 5V
Energieconsumptie: 5W
Inhoud: Mini Heng Balance Lamp en USB-kabel

LET OP: Mini Heng Balance Lamp – Magnetische Design Lamp wordt zonder adapter geleverd

Specificaties
SKU
04942
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp