+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Het Secretaresse Survival Pakket

Special Price € 27,95 Regular Price € 29,95
Het Secretaresse Survival Pakket
Het Secretaresse Survival Pakket
Special Price € 27,95 Regular Price € 29,95
Bewaar voor later
Voor de secretaresse die de wereld achter de schermen runt!
Voorraadstatus laden

Giftbox voor Secretaressedag - Incl. flesje wijn - Cadeau - Secretaressedag cadeau

Verras je secretaresse met het ultieme Secretaresse Survival Pakket! Humor en bruikbaarheid komen samen in dit unieke geschenk, inclusief de 'I am ceo bitch' mok, een desk organizer, een doosje Merci, een USB-bureaulamp en een flesje wijn. Perfect voor Secretaressedag of gewoon om je waardering te tonen voor al haar harde werk.

Omschrijving

Verras je Secretaresse met het Secretaresse Survival Pakket!

Op Secretaressedag verdienen secretaresses niets minder dan het beste, en dat is precies wat het Secretaresse Survival Pakket biedt. Als eerbetoon aan hun harde werk en toewijding, is dit pakket zorgvuldig samengesteld met alles wat een secretaresse nodig heeft om de dag door te komen, en dat met stijl en een knipoog.

Verbeter je werkplek met het Secretaresse Cadeau 

Dit pakket is niet zomaar een geschenk; het is een complete upgrade voor de werkplek van de secretaresse. Met de 'I am ceo bitch' mok kan ze haar status laten zien terwijl ze geniet van haar favoriete drankje, terwijl de desk organizer zorgt voor een opgeruimd en georganiseerd bureau. Het doosje merci voegt een vleugje zoetheid toe aan de werkdag, terwijl de USB-bureaulamp zorgt voor de perfecte verlichting tijdens late avonduren. En laten we eerlijk zijn, een flesje wijn is altijd welkom na een lange werkdag.

Een perfecte mix van plezier en functionaliteit voor je Secretaresse

Het Secretaresse Survival Pakket is niet zomaar een geschenk; het is een complete upgrade voor de werkplek van de secretaresse. Het combineert humor met praktische bruikbaarheid, waardoor het een ideaal cadeau is voor elke secretaresse. Of ze nu belangrijke afspraken moet bijhouden, documenten moet organiseren of gewoon wat plezier aan de werkdag wil toevoegen, dit pakket heeft het allemaal. Van de krachtige boodschap op de 'I am ceo bitch' mok tot de handige USB-bureaulamp, elk item is zorgvuldig gekozen om haar werkervaring te verbeteren en haar te laten weten hoeveel ze wordt gewaardeerd. Met het Secretaresse Survival Pakket kan elke secretaresse zich gewaardeerd voelen op haar speciale dag en elke dag daarna.

Kenmerken van het Secretaresse Survival Pakket:

  • Alle producten mooi ingepakt!
  • 'I am ceo bitch' mok voor een krachtige start van de dag
  • Desk Organizer voor een georganiseerd bureau
  • Doosje merci om te genieten van een zoete pauze
  • USB-bureaulamp voor optimale verlichting
  • Flesje wijn om te ontspannen na een lange werkdag

Met het Secretaresse Survival Pakket kan elke secretaresse zich gewaardeerd voelen op haar speciale dag. Met een perfecte balans tussen plezier en functionaliteit, is dit het ideale geschenk om haar te laten zien hoezeer ze wordt gewaardeerd. Het Secretaresse Survival Pakket haal je bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
BOX_Sec
EAN
6096222493465
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp