+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Hart Ballon - XXL Heart Balloon

€ 9,95
Hart Ballon - XXL Heart Balloon
Hart Ballon - XXL Heart Balloon
€ 9,95
Bewaar voor later
Deze Hart Ballon is zo groot, Cupido heeft nu een vrije dag nodig.
Voorraadstatus laden

XXL - Folie - 40 x 80 x 140 cm - Rood - Valentijn versiering - Grote hart ballon

De Hart Ballon XXL van Outlaw BBQ is meer dan een decoratie; het is een icoon van liefde en romantiek. Met zijn indrukwekkende afmetingen, dieprode kleur en duurzame kwaliteit, is het de perfecte manier om gevoelens van liefde en waardering te uiten. Het is niet alleen beperkt tot Valentijnsdag, maar ook ideaal voor tal van andere romantische en speciale gelegenheden.

Omschrijving

De grootse uiting van liefde: Hart Ballon XXL voor valentijn en meer

Een monumentaal gebaar van romantiek

In een wereld waar subtiele gebaren vaak de boventoon voeren, breekt de Hart Ballon XXL met alle conventies en presenteert liefde op een grootse en onvergetelijke manier. Met een indrukwekkende afmeting van 40 x 80 x 140 cm, is deze folieballon niet alleen een item, het is een statement, een ode aan de liefde in zijn meest flamboyante vorm.

Valentijnsdag: Het podium voor liefde

Valentijnsdag, de dag waarop liefde in al haar vormen gevierd wordt, verdient een decor dat even bijzonder is als de gevoelens die het vertegenwoordigt. Deze Hart Ballon XXL, stralend in een diepe rode kleur, is het perfecte symbool om de romantiek te versterken. Of het nu gaat om een verrassing voor een geliefde, een decorstuk voor een romantisch diner of als een opvallend element in een groter decoratieplan, deze ballon vangt de essentie van Valentijnsdag op een ongeëvenaarde manier.

Niet alleen voor Valentijnsdag

Hoewel perfect voor Valentijnsdag, beperkt de veelzijdigheid van de Hart Ballon XXL zich niet tot deze ene dag. Het is een prachtig gebaar voor huwelijksaanzoeken, een jubileumviering, of zelfs als een spontaan gebaar van liefde. Het kan gebruikt worden om een ruimte te transformeren voor een speciale gebeurtenis of gewoon om een geliefde te verrassen op een gewone dag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kortom toon liefde met onze XXL Heart Foil Balloon! Het heeft een klassieke hartvorm, een chique rode matte afwerking en heeft een indrukwekkende grootte van 140 cm wanneer opgeblazen.

Perfect voor een onvergetelijk en romantisch moment!

Kenmerken:

  • Uniek romantiek cadeau
  • Materiaal: Folie
  • Afmetingen product: 40 x 80 x 140 cm
  • Nettogewicht: 155 gram

 

Specificaties
SKU
05131
EAN
8719481358921
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp