+31 180 750 440
85.2% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Snoep Grijpautomaat - Candy Grabber

€ 44,95
Snoep Grijpautomaat - Candy Grabber
Snoep Grijpautomaat - Candy Grabber
€ 44,95
Bewaar voor later
Beleef de kermis thuis met je eigen Candy Grabber! Met vrolijke muziek en bijgeleverde muntjes wordt elk snoepje een feestje om te grijpen. Haal de zoete overwinning in huis!
Voorraadstatus laden

Snoepautomaat - Speelt Muziek Af - Incl. Muntjes

Grijp je snoep met deze leuke Candy Grabber – Snoep Grijpmachine. Je hoeft niet meer naar de kermis, maar je kan wel lekker oefenen om straks op de kermis eindelijk die prijs te pakken! De muntjes zijn bijgeleverd om je snoep te pakken voordat de muziek stopt! - Grappige snoepmachine - Speelt muziek af - Muntjes bijgeleverd, echt geld werkt ook

Omschrijving

Wij bij MegaGadgets zijn, zoals wel meer mensen, gek op de Kermis! Het is alleen jammer dat je er weinig komt... Maar niet getreurd, wij hebben de oplossing gevonden! Met de Candy Grabber - Snoepautomaat haal jij je eigen kermis in huis! Dankzij deze grijpmachine kun je meteen oefenen voor de echte kermis om daar de hele automaat leeg te grijpen. Natuurlijk worden er bij de snoepautomaat muntjes geleverd, maar hij werkt ook wanneer je er echt geld in gooit. Bovendien speelt de Candy Grabber een vrolijk kermis deuntje zodra jij er geld instopt.

 

De grijpmachine werkt op drie D batterijen, deze worden niet meegeleverd. De snoepautomaat is ongeveer 35,5 cm hoog, 25,5 cm breed en 19,5 cm diep. Haal jouw eigen kermis apparaat vandaag nog in huis en ontdek zelf wat een succes de grijper is! Wil je in de snoep sfeer blijven, dan is onze Candy dispenser  ook erg leuk om te hebben!

 

Kenmerken Candy Grabber - Snoep Grijpmachine:

Grijpmachine / Snoepautomaat 
Materiaal: hard plastic
Werkt op 3 x D batterijen (niet meegeleverd)
Speelt kermismuziek af
Afmetingen: 35,5 x 25,5 x 19,5 cm

LET OP: De grijper kan in het begin wat stug zijn. Open de grijper één keer handmatig en alles werkt zoals bedoeld.

Specificaties
SKU
00179
EAN
8719481355241
Lengte
205 mm
Breedte
270 mm
Hoogte
355 mm
Type ongediertebestrijding
Afweermiddel
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp