+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Beer Pong Hat

Special Price € 9,95 Regular Price € 16,95
Beer Pong Hat
Beer Pong Hat
Special Price € 9,95 Regular Price € 16,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Of je nou in de tuin, op het strand of gewoon lekker binnen beerpong wilt spelen. Het kan nu met deze Beer Pong Hat werkelijk overal. Zet de hoed op je hoofd, regel wat vrienden en bier en je bent klaar voor een gezellig avondje bierpongen! - Geschikt om overal waar je wilt te beerpongen - Leuk voor 1 tegen 1 duels - Beerpong 2.0

Omschrijving

Vanaf nu heb je geen grote ruimtes of tafels meer nodig om beer pong te spelen. Op feestjes met veel mensen is het soms moeilijk om genoeg ruimte te creëren voor een gezellig potje bier pong. Maar met deze Beer Pong Hat kun je overal waar je wilt dit geweldige drankspel spelen. Het enige wat je verder nodig hebt, is wat vrienden en bier!

Wanneer je de Beer Pong Hat besteld ontvang je één gave opblaasbare hoed. De bierpong balletjes en bekers worden niet meegeleverd. Er is ruimte voor zes bekers. In het echte beer pong spel wordt er uiteraard met 10 bekers gespeeld, maar die zijn een beetje lastig om op je hoofd te houden. Daarbij denken wij dat je in een 1-tegen-1 duel voldoende drankjes binnen krijgt met zes bekertjes!

Je kunt deze opblaasbare hoed natuurlijk ook gebruiken tijdens een festival, kroegentocht of ander feestje. Wanneer het vol met mensen staat is het soms lastig jouw treetje bier veilig en wel bij je vrienden te krijgen. Met deze festival hoed kan jij handsfree jouw biertjes veilig vervoeren. Handig toch?

Deze Beer Pong Hat wordt de hit van jouw feestje!

Voor de echte beerpong liefhebbers hebben wij ook het Bier Pong Luchtbed en de Bier Pong Set!

Kenmerken Beer Pong Hat:

Opblaasbare Bier Pong Hoed
Leuk voor 1-tegen-1 duels
Beerpong waar je wilt!
Grappig drankspel
Must have in studentenhuis
Cadeau voor student
Inhoud: 1 Beer Pong Hoed
Gewicht: 160 gram
Afmetingen: 41 x 16 x 41 cm

Specificaties
SKU
79/4029
EAN
8717928140436
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp