+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

USB Bureau Lamp

€ 13,95
USB Bureau Lamp
USB Bureau Lamp
€ 13,95
Bewaar voor later
Creativiteit en verlichting komen samen
Voorraadstatus laden

Met Schrijfvlak - Telefoon Oplaadfunctie - 11,5 x 12 x 12,5 cm - Handige Werkplekverlichting - Multifunctionele Tafellamp

Maak je klaar om je werkplek te transformeren met onze Magische Oplaadbare Tekentafel Lamp! Een bureau lampje zoals je nog nooit eerder hebt gezien - vol creatieve magie en praktische snufjes. Een absolute must-have voor iedereen die werk en plezier wil combineren op een unieke, betoverende manier. Bestel vandaag nog en geef jezelf een toverachtige boost van productiviteit en inspiratie!

Omschrijving

De Magische Oplaadbare Tekentafel Lamp!

Verlicht niet alleen je bureau, maar ook je creativiteit met onze verbazingwekkende Magische USB Lamp! Dit briljante bureaulampje is niet zomaar een saai stukje verlichting; het is een alles-in-één wonder dat je productiviteit naar een hoger niveau tilt en een glimlach op je gezicht tovert!

Kenmerken die het lampje met zich mee brengt:

  1. Energiestroom in jouw voordeel: Ja, je leest het goed! Deze lamp is niet alleen een meester in verlichting, maar fungeert ook als een geheime energiebron voor jouw geliefde telefoon. Laat die snoeren en stopcontacten links liggen terwijl je je smartphone oplaadt aan deze prachtige bureau lamp. 

  2. Creatieve toverkracht: Waarom zou je alleen maar saai moeten werken? Met dit innovatieve ontwerp is het mogelijk om jouw notities op te schrijven zodat jij niets meer vergeet. Of maak de leukste tekeningetjes tijdens je telefoongesprek ;)

  3. Flexibele magie: Geen enkele tovertruc kan zonder de juiste bewegingen! Onze lamp beschikt over een flexibele nek die je kunt aanpassen aan elke gewenste hoek. Richt het licht precies waar je het nodig hebt en betover je werkruimte met de perfecte verlichting.

  4. Gebouwd om te stralen: Met zijn moderne en elegante ontwerp steelt onze Magische Oplaadbare Tekentafel Lamp de show op elk bureau! Compact en stijlvol, het is de ultieme combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Specificaties:

  • Oplaadcapaciteit: Compatibel met alle smartphones
  • Verlichting: LED-verlichting 
  • Afmetingen: 11,5 x 12 x 12,5 cm

Maak je klaar om je werkplek te transformeren met onze Magische Oplaadbare Tekentafel Lamp! Een bureau lampje zoals je nog nooit eerder hebt gezien - vol creatieve magie en praktische snufjes. Een absolute must-have voor iedereen die werk en plezier wil combineren op een unieke, betoverende manier. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en geef jezelf een toverachtige boost van productiviteit en inspiratie!

 

Meer informatie nodig? kijk hier de blog over de USB Bereau Lamp.
https://www.megagadgets.nl/blog/nooit-saai-op-kantoor-bureau-gadgets-om-je-werkplek-op-te-vrolijken/

Specificaties
SKU
57/1099
EAN
4029811463152
Lengte
115 mm
Breedte
120 mm
Hoogte
125 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp