+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Telefoonhouder Auto - Draadloze Oplader Met Sensor - 15W - Snellader - Met Zuignap en Knijper - Automatisch Open en Dicht - Smartphone Houder Auto

Special Price € 29,95 Regular Price € 33,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Deze draadloze zelfsluitende telefoonhouder omsluit je telefoon automatisch door de ingebouwde sensor. Dankzij de stevigheid blijven zowel de houder als de telefoon altijd op zijn plek, terwijl jouw telefoon draadloos aan het opladen is!
- Snel draadloos je telefoon laden, ook met een hoesje en/of pasjes - Keuze uit een sterke zuignap en knijper om telefoon vast te zetten - Houder opent en sluit automatisch door middel van een sensor met LED verlichting - 15W snellader

Omschrijving

De houder heeft een ingebouwde sensor die ervoor zorgt dat de houder automatisch opengaat wanneer jij jouw apparaat erin wil zetten. Hierna sluit de houder vanzelf op het formaat van jouw telefoon waardoor deze super stevig vast zit.

Dankzij de QI-lader zal jouw telefoon super snel opladen wanneer deze vast zit, terwijl jij aan het rijden bent, hierdoor heb jij geen last meer van onnodige kabels in de auto en kom je overal aan met een opgeladen telefoon.  Deze krachtige lader is zo gemaakt dat deze zelfs werkt wanneer jouw telefoon onder een hoesje zit of wanneer er pasjes tussen de lader en de telefoon zitten.

De telefoonhouder wordt standaard geleverd met zuignap en knijper. De zuignap is speciaal gemaakt, zodat deze niet los kan laten, door middel van hendel wordt de zuignap extra sterk aangezogen waardoor deze niet loslaat onderweg. Wanneer je de hendel opentrekt, kun je de telefoonhouder eenvoudig weer meenemen. De knijper is vast te maken aan het rooster van de ventilator. De knijper is extra stevig, zodat deze niet los zal laten tijdens het rijden, wat gevaarlijke situaties voorkomt. In de knijper zit speciaal rubber om jouw ventilator niet te beschadigen.

De Telefoonhouder is de nieuwste ontwikkeling op de markt van telefoonhouders voor in de auto. De houder is van de beste kwaliteit en zorgt daarom voor extra veiligheid voor onderweg, terwijl jij in alle rust handsfree kunt navigeren en bellen.

Ook de oudere telefoons kunnen worden opgeladen tijdens het rijden, aangezien de houder onder in een ruimte heeft opengelaten voor een oplaadkabel. Dit kan ook gebruikt worden om de auto te verbinden met de telefoon voor bijvoorbeeld muziek.

Let op: De lader heeft een adapter van minimaal 9V en 2A nodig!
Telefoonhouder auto – Draadloze oplader - MegaGadgets

Kenmerken ‘Telefoonhouder auto – Draadloze oplader:

QI-lader
Draadloos opladen
Automatisch openen
Extra stevige houders
Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Gewicht:  115 gram
Afmetingen telefoonhouder: 7 x 5 x 10 cm
Afmetingen zuignap: 23 x 5 x 5 cm
Input: 9V2A
Wireless ouput: 15W
Inclusief: USB-Kabel, Zuignap, Knijper, gebruiksaanwijzing

Meer informatie nodig? Lees hier de blog over Mobielhouder auto.

Specificaties
SKU
04974
EAN
8719481357740
Lengte
130 mm
Breedte
60 mm
Hoogte
140 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp