+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Stalen Jerrycan 10L - Rood - Duurzaam en Veelzijdig - Robuust - Perfect voor in de mancave - Exclusief drank

€ 35,95
Stalen Jerrycan 10L - Rood - Duurzaam en Veelzijdig - Robuust - Perfect voor in de mancave - Exclusief drank
Stalen Jerrycan 10L - Rood - Duurzaam en Veelzijdig - Robuust - Perfect voor in de mancave - Exclusief drank
€ 35,95
Bewaar voor later
De stalen jerrycan 10L rood: omdat je vloeistoffen verdienen om in stijl vervoerd te worden!
Voorraadstatus laden

Kies dan voor deze hoogwaardige Jerrycans met beugelsluiting. Dit set word Exclusief drank geleverd! Alle jerrycans van Designed by Man zijn goedgekeurd door UN, TUV en BAM. De binnenzijde van de stalen jerrycans is voorzien van een benzine bestendige coating. 

Omschrijving

Robuuste stalen jerrycan 10L rood, veiligheid en duurzaamheid in 1!

Deze robuuste Stalen Jerrycan van 10 liter is jouw betrouwbare partner voor het veilig opslaan en vervoeren van vloeistoffen. Uitgevoerd in een opvallende rode kleur, is deze jerrycan niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je uitrusting. Of je nu de wildernis intrekt, brandstof nodig hebt voor je gereedschap, of orde wilt scheppen in je garage, deze jerrycan is ontworpen om aan al je eisen te voldoen.

Met zijn indrukwekkende duurzaamheid kan deze jerrycan tegen een stootje. Gemaakt van hoogwaardig staal, is hij bestand tegen schokken en ruwe behandeling, waardoor hij perfect is voor elke uitdaging die je aangaat. De solide schroefdop zorgt voor een luchtdichte afdichting, zodat je nooit meer last hebt van lekkages of verspilling. Dit is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare manier om vloeistoffen veilig te bewaren en te transporteren.

Duurzaam en veelzijdig: de ideale jerrycan voor elke situatie

Onze Stalen Jerrycan 10L - Rood is niet alleen gebouwd om lang mee te gaan, maar is ook ontworpen voor multifunctioneel gebruik. Of je nu benzine, diesel, water of olie moet opslaan, deze jerrycan kan het allemaal aan. Het is een essentieel hulpmiddel voor thuisgebruik, professionele werkzaamheden of tijdens je reizen.

De opvallende rode kleur van de jerrycan zorgt ervoor dat hij altijd gemakkelijk te vinden is, zelfs in een volle schuur of een drukke werkplaats. Dit maakt hem niet alleen praktisch, maar ook perfect voor in de mancave, waar hij een stoere en functionele toevoeging zal zijn. Kies voor een jerrycan die net zo veelzijdig is als jouw leven en geniet van de kwaliteit en het gebruiksgemak die hij biedt.

Perfect voor in de mancave: stalen jerrycan 10L rood

Elke mancave verdient een stoer en praktisch item zoals onze Stalen Jerrycan 10L - Rood. Deze jerrycan is niet alleen ideaal voor het opslaan van vloeistoffen, maar voegt ook een robuust element toe aan je persoonlijke ruimte. Hoewel exclusief drank, kan deze jerrycan toch het middelpunt zijn van verhalen en avonturen die gedeeld worden met vrienden.

Zijn stevige constructie en hermetische afsluiting maken hem tot de perfecte opbergoplossing voor allerlei soorten vloeistoffen. En met zijn handige formaat en lichte gewicht is hij gemakkelijk te hanteren en te vervoeren, waar je avonturen je ook brengen.

Kenmerken stalen jerrycan 10L rood

  • Vervaardigd uit hoogwaardig staal voor maximale duurzaamheid

  • Luchtdichte schroefdop voorkomt lekkage en verspilling

  • Geschikt voor diverse vloeistoffen zoals benzine, diesel, water en olie

  • Opvallende rode kleur voor eenvoudige identificatie

  • Capaciteit van 10 liter voor ruime opslag

  • Afmetingen: 39 cm x 28.2 cm x 13 cm

  • Gewicht: 2,4 kg, stevig maar toch draagbaar

Specificaties
SKU
399011
EAN
7104383896472
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp