+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Spin in houten doos

Special Price € 5,95 Regular Price € 11,95
Spin in houten doos
Spin in houten doos
Special Price € 5,95 Regular Price € 11,95
Bewaar voor later
Verras je vrienden met de ultieme schrik!
Voorraadstatus laden

 Laat je vrienden schrikken - 9 x 6 x 6,5 cm - Nep spin - Spin grap

De spin in houten doos, wie kent de grap niet? Ook hier bij MegaGadgets hebben wij de klassieke old school doos met griezelige nep spin. Haal hem in huis om iedereen in de maling te nemen. Laat het grappen beginnen!

Omschrijving

Grappen en grollen met de spin in houten doos!

Heb je ooit een kans gemist om iemand te laten schrikken? Dat zal je niet meer overkomen dankzij de spin in houten doos. Een hilarisch en griezelig cadeau van Out of the Blue dat je vrienden en familie gegarandeerd laat gillen van schrik en daarna in lachen uitbarsten. Dit is het perfecte geschenk voor degenen die van een goede grap houden en niet bang zijn voor een beetje kriebelig plezier. 

Een makkelijke en klassieke grap!

De spin in houten doos is een klassieke grap die nooit oud wordt. Het is een eenvoudig, maar doeltreffend concept. Je plaatst het houten doosje voorzichtig op tafel en nodigt je vrienden uit om te raden wat erin zit. Wanneer ze nieuwsgierig genoeg zijn om het deksel op te tillen, springt er opeens een griezelige nepspin tevoorschijn! Het is gegarandeerd om schrikliefhebbers een flinke adrenalinekick te bezorgen.

Onbeperkt mensen in de maling nemen met de nep spin!

Een van de beste dingen aan de spin in houten doos is dat hij keer op keer kan worden gebruikt. Nadat de spin tevoorschijn is gekomen en je vrienden weer zijn bijgekomen van de schrik kun je het doosje gewoon weer resetten voor de volgende slachtoffers. Het is de ultieme gadget voor mensen die van herhaalde grappen en lachen houden.

Of je nu een verjaardagsfeestje organiseert, een familiereünie bijwoont, of gewoon wat luchtige lol wilt hebben met vrienden, de spin in houten doos is geschikt voor elke gelegenheid. Hij zorgt voor onvergetelijke momenten en veel lachende gezichten die nog lang in je geheugen gegrift zullen staan.

Deze spin grap vind iedereen leuk!

Of je nu jong of oud bent, iedereen kan genieten van de spanning van een goede schrik. De spin in houten doos is geschikt voor mensen van alle leeftijden en zal altijd een hit zijn bij feestjes en bijeenkomsten. Het is een geweldig cadeau voor vrienden, familieleden of collega's en een gegarandeerde manier om wat luchtige humor aan hun dag toe te voegen.

Kenmerken van de spin in houten doos:

  • Grootte: De spin in houten doos heeft een grootte van 9 x 6 x 6,5 cm
  • Materiaal: Hout
  • Met deze gadget heb je oneindig veel plezier, je kan iedereen in de maling nemen

De spin in houten doos is een fantastische gadget voor iedereen die van lachen en gieren houdt. Het brengt plezier en opwinding in elke situatie en is een cadeau dat nooit uit de mode raakt. Laat je vrienden gillen, gieren en grinniken met deze geweldige en griezelige gadget. Wacht niet langer en bestel je eigen spin in houten doos om iedereen in de maling te nemen. De spin in houten doos haal je bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
60/1170
EAN
4029811449163
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp