+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Walnoothout Rookmot Nr1

€ 4,95
Walnoothout Rookmot Nr1
Walnoothout Rookmot Nr1
€ 4,95
Bewaar voor later
Rook je gerecht tot perfectie!
Voorraadstatus laden

Intense Walnootsmaak - 300 ml - Rookmot BBQ

Voeg een intense walnootsmaak toe aan je BBQ-gerechten met Walnoothout Rookmot Nr1. Ideaal voor een authentieke rookervaring.

Omschrijving

 

Intense smaakmaker: Walnoothout Rookmot Nr1

Ontdek de krachtige walnootsmaak van Walnoothout Rookmot Nr1 en til je barbecue naar een hoger niveau. Deze fijne rookmot is speciaal geselecteerd voor de BBQ-liefhebber die op zoek is naar een intense, nootachtige smaak. Met 300 ml inhoud heb je genoeg om meerdere keren te genieten van deze unieke smaakervaring. Of je nu vlees, vis of groenten rookt, deze rookmot voegt een rijke en diepe dimensie toe aan elk gerecht.

Perfect voor rookmot BBQ liefhebbers

Voor de echte BBQ-enthousiastelingen die graag experimenteren met verschillende smaken, is Walnoothout Rookmot Nr1 een must-have. De intense walnootsmaak zorgt voor een onvergetelijke twist aan je gerechten. Het gebruik van rookmot is eenvoudig; strooi het direct op de kolen of gebruik een smoker box om je eten gelijkmatig te roken. Deze rookmot is perfect voor zowel de beginnende als de ervaren grillmeester die zijn gasten wil verrassen met iets bijzonders.

Rookmot voor een authentieke BBQ-ervaring

Rookmot is essentieel voor het creëren van een authentieke BBQ-smaak. Walnoothout Rookmot Nr1 biedt een consistente en intense walnootsmaak die je niet snel zult vergeten. Het is ideaal voor langzame rooksessies waarbij je de tijd neemt om de smaken zich volledig te laten ontwikkelen. Deze rookmot werkt uitstekend in alle soorten barbecues en is geschikt voor zowel hete als koude rooktechnieken.

Kenmerken: Walnoothout Rookmot Nr1

  • Inhoud: 300 ml fijne walnoothout rookmot

  • Zorgt voor een intense walnootsmaak

  • Geschikt voor alle soorten barbecues en rookovens

  • Ideaal voor zowel hete als koude rooktechnieken

  • Eenvoudig in gebruik voor een authentieke rooksmaak

Specificaties
SKU
W1-01-0.3L
EAN
660042704948
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp