+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Roos met rode G-string

€ 6,95
Roos met rode G-string
Roos met rode G-string
€ 6,95
Bewaar voor later
Waarom zou je kiezen tussen romantiek en ondeugendheid als je beide kunt hebben met de Rose with red G-string?
Voorraadstatus laden

Valentijnscadeau voor haar - Één maat string - G-string - Relatie geschenken

Ah, Valentijnsdag! Het seizoen van liefde, romantiek en... rozen? Maar wat als ik je vertel dat we de standaardroos hebben genomen en er een schepje bovenop hebben gedaan? Als de standaardroos zegt: "Ik hou van je", dan schreeuwt onze Rose with red G-string: "Ik hou ZOVEEL van je dat ik je aan het lachen wil maken én tegelijkertijd een sexy knipoog wil geven!"

Omschrijving

De Ultieme Verleiding: Een Roos gemaakt Rode G-string voor Verrassende Momenten!

Ah, Valentijnsdag! Het seizoen van liefde, romantiek en... rozen? Maar wat als ik je vertel dat we de standaardroos hebben genomen en er een schepje bovenop hebben gedaan? Als de standaardroos zegt: "Ik hou van je", dan schreeuwt onze Rose with red G-string: "Ik hou ZOVEEL van je dat ik je aan het lachen wil maken én tegelijkertijd een sexy knipoog wil geven!"

Niet zomaar een roos, maar met een G-string!

Op het eerste gezicht lijkt het een mooie roos, maar dit is niet zomaar een roos natuurlijk. In deze roos zit een mooie G-string in verborgen. Wat deze G-string extra speciaal maakt, is het opvallende rode ontwerp. Rood is tenslotte de kleur van liefde en passie, en we kunnen je verzekeren dat dit kleine stukje lingerie die liefde en passie zal aanwakkeren. Of je nu een nieuwe relatie hebt of al jarenlang gelukkig bent, dit zal zeker een vonk toevoegen aan jullie liefdesleven. Het is het soort cadeau waar jullie allebei van kunnen genieten

Het perfecte valentijnscadeau voor haar

Het draait allemaal om de emotie en de connectie die je deelt met je partner. Valentijnsdag is tenslotte de dag van de liefde, en dit cadeau spreekt die liefde luid en duidelijk uit. Het toont aan dat je bereid bent om moeite te doen om haar te verrassen en gelukkig te maken, en dat is iets wat elke vrouw waardeert. Met dit cadeau deel je liefde en intimiteit samen met je partner.

Kenmerken Roos gemaakt van rode G-string:

  • Perfecte Valentijnsdag cadeau
  • Roos met G-string
  • ca. 43 cm
  • One Size

Als je op zoek bent naar het perfecte Valentijnscadeau voor haar, zoek dan niet verder. Onze Roos met rode G-string is een winnaar op alle fronten. Het is romantisch, sensueel en tegelijkertijd een beetje grappig. En laten we eerlijk zijn, een vleugje humor kan nooit kwaad op Valentijnsdag.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Roos met rode G-string en maak van deze Valentijnsdag een dag om nooit te vergeten. Geloof ons, je zult niet teleurgesteld zijn, en zij ook niet!

Meer informatie nodig? Lees dan hier de blog over de Roos met rode g-string!

Specificaties
SKU
61/2375
EAN
4029811158034
Lengte
40 mm
Breedte
49 mm
Hoogte
475 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp