+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Retro Mini-Boksbal Spel

€ 29,95
Retro Mini-Boksbal Spel
Retro Mini-Boksbal Spel
€ 29,95
Bewaar voor later
Laat je snelheid zien en versla de boksbal!
Voorraadstatus laden

Test je snelheid - Klein en Compact - Boksbal tafelspel - Vinger boksbal

Test je snelheid en reflexen met de Retro Mini-Boksbal Spel! Dit compacte en vermakelijke vinger boksbal spel is perfect voor het verbeteren van het trainen van je reactievermogen.

Omschrijving

Boks je Snelheid naar de Top met de Retro Mini-Boksbal Spel!

Ben je klaar om je reflexen te testen en je boksvaardigheden te laten zien? Met de Retro Mini-Boksbal Spel kan het allemaal! Dit compacte en leuke spel is ontworpen om je snelheid te testen terwijl je geniet van een nostalgische bokservaring.

Boksplezier op Tafelformaat

Met zijn kleine en compacte formaat is de Retro Mini-Boksbal perfect voor thuis, op kantoor of zelfs onderweg. Plaats hem op een tafel, bureau of elk vlak oppervlak en begin met boksen! Het is de ideale manier om stress te verminderen en wat plezier toe te voegen aan je dagelijkse routine. Nodig je vrienden uit en zie wie de snelste stoot heeft! Met de Retro Mini-Boksbal Spel kun je competitief zijn terwijl je lacht en plezier hebt. Wie kan de hoogste score behalen en de titel van bokskampioen claimen? Het enige wat je nodig hebt is een beetje snelheid en een flinke dosis enthousiasme!

Verbeter je snelheid met de Vinger boksbal

Met de Retro Mini-Boksbal Spel is het niet alleen mogelijk om je reflexen te testen, maar ook om je algehele fysieke en mentale vaardigheden te verbeteren. Door regelmatig te spelen train je je reactievermogen op een leuke en interactieve manier. Of je nu even een pauze wilt nemen van je dagelijkse bezigheden of een leuke activiteit zoekt om met vrienden te spelen, dit tafelspel biedt de perfecte combinatie van vermaak en training. Dus haal die bokshandschoenen tevoorschijn, neem positie in voor de boksbal en laat je boksplezier beginnen!

Kenmerken Retro Mini-Boksbal spel:

  • Klein & compact
  • Train je snelheid
  • Werkt op 3x AA batterijen (Niet bij inbegrepen)
  • Sla de mini boksbal zo vaak en zo snel mogelijk

Klaar om je bokshandschoenen aan te trekken en je snelheid te laten zien? Met de Retro Mini-Boksbal Spel is het boksen altijd binnen handbereik. Begin vandaag nog met spelen en ontdek hoe leuk het is om je snelheid te testen en je vrienden uit te dagen! De Retro Mini-Boksbal spel haal je bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
OR-RETPNCHBAG
EAN
5060820071692
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp