+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Regenboog Kerstboom

Special Price € 34,95 Regular Price € 39,95
Regenboog Kerstboom
Regenboog Kerstboom
Special Price € 34,95 Regular Price € 39,95
Bewaar voor later
Breng een kleurrijke kerst in huis met de Regenboog Kerstboom!
Voorraadstatus laden

150 x 60 cm - Regenboog kleuren - Kerst versiering - Originele Kerstboom

Voeg een sprankje kleur en inclusiviteit toe aan je feestdagen met onze Regenboog Kerstboom! Met een hoogte van 150 cm is deze kerstboom niet alleen een eyecatcher door zijn levendige regenboogkleuren, maar ook een symbool van liefde en acceptatie.

Omschrijving

De Regenboom Kerstboom brengt kleur in je kerst!

Houd je vast, mensen, want we gaan de feestmodus aanzetten met de regenboog kerstboom! Als je dacht dat kerstbomen altijd saai en groen moesten zijn, dan heb je het helemaal mis. Deze kerstboom is als een regenboogknaller in je woonkamer. Kleurrijk, vrolijk en absoluut origineel. Dus vergeet die standaard groene bomen en laat je innerlijke feestbeest los!

Tijd voor een originele kerstboom!

Het is tijd om je woonkamer om te toveren tot een betoverend regenboogparadijs! Met een hoogte van 150 cm is deze regenboog kerstboom niet alleen groots en majestueus, maar hij steelt ook de show met zijn spectaculaire regenboogkleuren. Geen saaie naalden, geen standaard groen, gewoon pure regenboogmagie.

Je zou kunnen denken 'Waarom een regenboogboom voor Kerstmis?' Maar wij zeggen 'Waarom niet?' Het is tijd om de kerstsfeer naar een hoger niveau te tillen en je kerstfeest onvergetelijk te maken. Laten we deze keer wat gekker en kleurrijker worden!

Super leuke kerst versiering!

Deze regenboog kerstboom is super eenvoudig op te zetten met een stevige basis. Geen ingewikkelde instructies, geen geknoei met lichtjes. Laat je huis stralen en vier de feestdagen in stijl!

En wat betreft de versieringen, laat je verbeelding de vrije loop! Hang kleurrijke ballen, glinsterende slingers en eigenzinnige kerstversieringen op deze boom. Het zal lijken alsof je je eigen kleine kerstparadijs hebt gecreëerd. Als dat geen feest is, weten wij het ook niet meer!

De regenboog kerstboom is niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen een absolute hit. Kinderen zullen dol zijn op de heldere kleuren en kunnen niet wachten om hun eigen kerstversieringen eraan toe te voegen. Het is de perfecte manier om het hele gezin bij de kerstvoorbereidingen te betrekken.

Kenmerken Regenboog Kerstboom:

  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Stevige metalen basis
  • Levendige regenboogkleuren
  • Symbool voor inclusiviteit
  • Materiaal: PVC, Metaal
  • Productafmetingen: 150 x 60 cm
  • Verpakkingsafmetingen: 86,5 x 15,3 x 16,5 cm

Ga nu deze leuke kerstboom kopen!

Als je op zoek bent naar een kerstboom die je woonkamer zal transformeren in een regenboogparadijs en je feestelijke stemming naar een hoger niveau zal tillen, dan is de regenboog kerstboom precies wat je nodig hebt. Het voegt een mega dosis kleur, vreugde en magie toe aan je vakantieseizoen zonder gedoe. 

Bestel nu en maak van deze kerst het meest kleurrijke en vrolijke feest ooit! De traditionele groene bomen kunnen even wachten. Het is tijd om de regenboog in je woonkamer te brengen. De regenboog kerstboom haal je bij MegaGadgets!

Meer informatie nodig? Lees hier de blog over de Regenboom Kerstboom!

Specificaties
SKU
05122
EAN
8719481358839
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp