+31 180 750 440
85% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Peper en zoutstel 'bier en wijn'

€ 5,95
Peper en zoutstel 'bier en wijn'
Peper en zoutstel 'bier en wijn'
€ 5,95
Bewaar voor later
Wat peper en zout zijn voor je eten, zijn grappen en grollen voor het leven - onmisbaar!
Voorraadstatus laden

Voor de drankliefhebber - 4,5x4,5x6 cm - Salt and pepper shaker - Peper en zoutstel grappig

Dit grappige setje, met afmetingen van 4,5x4,5x6 cm, is het perfecte cadeau voor elke drankliefhebber en brengt gegarandeerd een glimlach op tafel. Dus, waar wacht je nog op? Breng wat lachtherapie naar je eettafel met dit grappige peper- en zoutstel en toost op smakelijke maaltijden en goede tijden!

Omschrijving

Laat je smaakpapillen lachen met het Peper- & Zoutstel 'bier en wijn'!

Jij bent geen gewone smaakmaker en je verdient zeker geen gewoon peper- en zoutstel. Daarom presenteren wij met trots ons "Peper en Zoutstel 'Bier en Wijn'". Het is tijd om jouw eettafel wat humor en persoonlijkheid te geven!

Wat maakt dit peper en zoutstel grappig?

Stel je voor dat je dineren verandert in een feest voor je smaakpapillen, met een knipoog naar je favoriete drankjes. Dit schattige peper- en zoutstel voegt een vleugje plezier toe aan je maaltijden. Met afmetingen van 4,5x4,5x6 cm is dit setje niet te groot, maar absoluut groots in persoonlijkheid.

Zout en peper, dubbel plezier

Waarom zou je je beperken tot slechts één kruid per maaltijd als je beide kunt hebben? Ons "Peper en Zoutstel 'Bier en Wijn'" combineert zowel zout als peper in één uniek en grappig ontwerp. Zo hoef je nooit meer te kiezen tussen smaken.

Smaakvol Genieten met de Salt and pepper shaker

Dit peper- en zoutstel is niet alleen een humoristische toevoeging aan je tafel, maar ook zeer praktisch. De duurzame constructie garandeert een lange levensduur en is gemakkelijk bij te vullen. Je zult versteld staan van hoeveel gespreksstof dit kleine setje kan opleveren tijdens maaltijden met vrienden en familie.

Een perfect cadeau voor drankliefhebbers

Op zoek naar een uniek cadeau voor die vriend die alles al lijkt te hebben? Dit peper- en zoutstel is het perfecte cadeau voor elke drankliefhebber. Het brengt een glimlach op hun gezicht en maakt van elke maaltijd een klein feestje.

Kenmerken van het Peper & Zoutstel 'bier en wijn':

  • Gemaakt voor peper en zout
  • Kleuren: bruin en zwart
  • Afmetingen: 4,5 x 4,5 x 6 cm

In een wereld vol saaie peper- en zoutstellen onderscheidt ons "Peper en Zoutstel 'Bier en Wijn'" zich met een flinke dosis humor en persoonlijkheid. Het voegt een vleugje plezier toe aan je maaltijden en is een geweldig gespreksonderwerp. Dus waar wacht je nog op? Breng wat lachtherapie naar je eettafel met dit grappige peper- en zoutstel. Proost op smakelijke maaltijden en goede tijden dankzij MegaGadgets! 

Meer informatie nodig? Lees hier de blog over het Peper & Zoutstel!

Specificaties
SKU
71/3358
EAN
4029811475513
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp