+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Jerrycan Pakket Groen 20L - Handige Opslagoplossing met Stijl - Uniek Meubelstuk voor Thuisgebruik - Duurzaam en Praktisch

€ 124,95
Jerrycan Pakket Groen 20L - Handige Opslagoplossing met Stijl - Uniek Meubelstuk voor Thuisgebruik - Duurzaam en Praktisch
Jerrycan Pakket Groen 20L - Handige Opslagoplossing met Stijl - Uniek Meubelstuk voor Thuisgebruik - Duurzaam en Praktisch
€ 124,95
Bewaar voor later
Wie zei dat opbergen saai moet zijn? Met het Jerrycan Pakket Groen 20L wordt het een groene revolutie!
Voorraadstatus laden

Deze stalen jerrycan is omgebouwd tot een jerrycan pakket. In de jerrycan is een plankje gemaakt. Dit zorgt ervoor dat jij deze jerrycan helemaal zelf kunt indelen. Zo maak jij een meubel die helemaal thuis past in je huis. Je kunt hier natuurlijk ook perfect een gepersonaliseerd cadeau van maken.

Omschrijving

Opslag met karakter: Jerrycan Pakket Groen 20L

Ben je op zoek naar een opslagoplossing die niet alleen praktisch is, maar ook stijl toevoegt aan je huis? Het Jerrycan Pakket Groen 20L is precies wat je nodig hebt. Dit unieke meubelstuk is niet alleen een blikvanger door zijn opvallende groene kleur en robuuste design, maar het biedt ook een verrassend ruime opbergmogelijkheid voor al je spullen. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor gereedschap, speelgoed of kampeerspullen, deze jerrycan pakt het aan met gemak en flair.

Uniek meubelstuk voor thuisgebruik: Jerrycan Pakket Groen 20L

Het Jerrycan Pakket Groen 20L transformeert de manier waarop je denkt over opbergen. Met zijn duurzame constructie en veelzijdige gebruiksmogelijkheden past het perfect in elk interieur, van de garage tot de woonkamer. Het is niet alleen een handige plek om je items te bewaren, maar ook een gespreksstarter die laat zien dat je oog hebt voor creatieve en functionele designs.

Duurzaam en praktisch: Jerrycan Pakket

Duurzaamheid ontmoet functionaliteit in het Jerrycan Pakket Groen 20L. Deze opslagoplossing is gemaakt om lang mee te gaan, met een stevige metalen constructie die bestand is tegen de tand des tijds. Het is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke manier om orde te scheppen in de chaos van alledag.

Kenmerken van het Jerrycan Pakket Groen 20L

  • Ruime capaciteit van 20 liter

  • Opvallend groen design

  • Gemaakt van duurzaam metaal

  • Veelzijdig inzetbaar voor diverse opbergbehoeften

  • Uniek meubelstuk dat past in elk interieur

  • Praktische opslagoplossing voor thuisgebruik

Met het Jerrycan Pakket Groen 20L haal je een stukje originaliteit in huis dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Het is de perfecte combinatie van stijl en bruikbaarheid voor elke ruimte.

Specificaties
SKU
399510
EAN
7104384129494
Lengte
480 mm
Breedte
370 mm
Hoogte
180 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp