+31 180 750 448
87.8% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Krijtmok – Chalk Talk Mug

€ 4,95
Krijtmok – Chalk Talk Mug
Krijtmok – Chalk Talk Mug
€ 4,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden
Met deze beschrijfbare beker kun je bij elke kop thee of koffie een leuk tekstje schrijven. Laat je creativiteit spreken en zorg elke keer voor een originele boodschap. - Een mok om op te schrijven - Inclusief krijtje - Kan gewoon in de vaatwasser
Omschrijving

Heb je iets goed te maken, wil je iemand opvrolijken of wil je gewoon iets doorgeven? Geef door middel van deze Krijtmok – Chalk Talk Mug bij je kopje koffie je boodschap door. Dankzij de krijtbord afwerking van deze beker kun je elke keer een nieuwe tekening of boodschap achter laten.  Een korte boodschap is zo geplaatst en een ruzie met alle gemak goed gemaakt. De beker is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens super functioneel.

Chalk Talk mug, koffie mok met schoolbord coating

De Krijtmok – Chalk Talk Mug heeft een hoogte van 100 mm, een inhoud van 373 ml en kan gewoon in de afwasmachine. Met het bijgeleverde witte krijtje kun je hem meteen gebruiken. De kleur van de bovenkant is verkrijgbaar in het blauw, rood, wit en geel. Bestel de beschrijfbare krijt beker nu en ervaar zelf het plezier dat je ervan kunt hebben.

Kenmerken Krijtmok – Chalk Talk Mug:

Krijt beker
Memo mok
Speciale mok om op te schrijven
Inhoud: 373 ml
Inclusief krijtje
Kleur: zwart
Kleur bovenkant: blauw, rood, wit en geel
Geschikt voor vaatwasser

In het opmerkingenveld kun je aangeven welk kleur jouw voorkeur heeft. Wij proberen hier rekening mee te houden, maar kunnen geen garantie geven van de opgegeven kleur.

Specificaties
SKU
78/8210
EAN
4029811260928
Lengte
12 mm
Breedte
9 mm
Hoogte
10 mm