Wijnfles puzzelhouder

Special Price € 12,95 € 19,95
Niet op voorraad

Pimp de saaie fles wijn die je cadeau gaat geven met de Wijnfles Puzzelhouder. Plaats de fles wijn (of andere drank) die u cadeau wilt geven in de houten puzzel en ontvanger krijgt hem er echt niet zomaar uit. De puzzel bestaat uit 3 houten puzzelstukken en een koord. Inclusief instructies om de fles erin en er weer uit te krijgen. want hij moet wel op natuurlijk.
• Puzzel voor je wijnfles houder
• Eerst de puzzel oplossen voor het genieten
• Exclusief wijnfles

Een fles wijn cadeau geven is altijd goed, altijd lekker en altijd leuk. Maar zeg nou zelf, op een gegeven moment wordt het wel een beetje afgezaagd en saai. De ultieme oplossing hiervoor is het pimpen van je kado. Met de Wijnfles puzzelhouder pimp je jouw wijn kado niet zomaar. Je doet de wijnfles in een ware puzzel die eerst opgelost moet worden voordat de wijn gedronken kan worden. De geluksvogel die een heerlijke fles wijn kado krijgt zal eerst zijn of haar hersens moeten laten kraken. Maar pas op dat de fles niet breekt, want dan is de wijn verloren en zorgt drankmisbruik voor pruillippen. Vind je dit kado super gaaf, maar wil je geen wijnfles kado geven? Geen probleem, naast standaard wijnflessen past de puzzel ook om veel azijn flessen, olijfolie flessen en sommige frisdrank flessen. Ook hier maak je dus een kado van om nooit te vergeten!

De Wijnfles puzzelhouder is gemaakt van hout en touw. Zorg ervoor dat jij een kado geeft die nog lang nabesproken zal worden, want met de Wijnfles puzzelhouder laat je ongetwijfeld een indruk achter. 

Wijnfles puzzelhouder, heel leuk als extraatje bij een wijnkado

Kenmerken Wijnfles puzzelhouder:

Puzzel voor je wijnfles houder
Laat je beste vriendin eerst de puzzel oplossen voor het genieten
Materiaal: hout en touw
Gewicht: 490 gram
Afmetingen houder: 12,5 x 10,5 cm
Afmetingen fles: tot ø 7 cm x 30 cm
Geleverd met handleiding
Exclusief wijnfles

Meer informatie
SKU04060.WI
EAN4029811354733
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Wijnfles puzzelhouder
Jouw waardering

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.