Vertaalcomputer – Real Time Translator

Special Price € 19,95 € 49,95
Niet op voorraad

Altijd al een talenknobbel gewild? Beheers binnen een paar seconden maar liefst 38 verschillende talen. Vertaal volledige zinnen door middel van deze handige Vertaalcomputer – Real Time Translator!


• Real time vertaalapparaat


• 38 verschillende talen


• Ideaal voor vakantie, studie of zakenreis

Naast je moedertaal een vreemde taal spreken, kan erg handig zijn. De meeste mensen kunnen vaak 2 of 3 verschillende talen spreken, wat al een behoorlijke prestatie is. Maar met de real time Vertaalcomputer – Real Time Translator beheers jij in een paar seconden tijd maar liefst 38 verschillende talen, van Chinees tot Grieks!

Het vertaal apparaat is erg gemakkelijk te installeren en is te gebruiken op zowel iOS als Android smartphones. Download de app Whoask, creëer een account en verbind met de voice translator via Bluetooth. Spreek in je eigen taal een zin tegen de Vertaalcomputer en hij vertaalt dit vervolgens in de door jou gekozen taal. Het antwoord wordt via de ingebouwde speaker afgespeeld, maar verschijnt ook op jouw telefoon in de app, zodat je het rustig kunt nalezen.

De vertaalcomputer is zeer compact en dus gemakkelijk mee te nemen op vakantie, zakenreis of studie in het buitenland. Voorkom vreemde situaties waarin je niet begrijpt wat een ander persoon zegt en wordt een talenexpert. Daarnaast is het een makkelijke manier contact te leggen met buitenlandse vrienden en kennissen of gewoon om zelf een nieuwe taal te leren!

Kenmerken Vertaalcomputer – Real Time Translator: 

VertalerVertaalcomputer
Pocket translator
Compact formaat
Vertaling met spraak in 38 talen
Vertaalt hele zinnen
Werkt met Whoask App
Verbinding via Bluetooth
Nieuwe taal leren
Batterij: 850 mAh
Kleur: Wit
Gewicht: 47 gram
Afmetingen: 123 x 36 x 12 mm
Inclusief: Micro USB-kabel

Meer informatie
SKU04783
EAN8719481356064
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Vertaalcomputer – Real Time Translator
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.