+31 180 750 448
87.8% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

The Meatstick X mini Uitbreiding Zwart

€ 64,95
The Meatstick X mini Uitbreiding Zwart
The Meatstick X mini Uitbreiding Zwart
€ 64,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

De The Meatstick X mini Uitbreiding in het zwart is de perfecte aanvulling op jouw The Meatstick Mini X set. Met deze uitbreiding heb je nog meer mogelijkheden om jouw vlees tot in de perfectie te bereiden. En het ziet er ook nog eens geweldig uit!

- Maakt jouw The Meatstick Mini X set nog veelzijdiger
- Stijlvol zwart ontwerp
- Perfect voor de echte BBQ liefhebber

Omschrijving

Waarom de The Meatstick X mini Uitbreiding Zwart?

The Meatstick X mini Uitbreiding Zwart is een must have voor de echte BBQ liefhebber. Deze handige uitbreiding zorgt ervoor dat jouw The Meatstick Mini X set nog veelzijdiger wordt en je nog meer mogelijkheden hebt om jouw vlees tot in de perfectie te bereiden.

Een uitbreiding 

The Meatstick X mini Uitbreiding Zwart is perfect voor iedereen die zijn The Meatstick Mini X set wil uitbreiden en nog meer mogelijkheden wil hebben voor het bereiden van zijn vlees.

Ultieme controle over je vleesgerechten

Met deze uitbreiding heb je nog meer controle over de temperatuur van jouw vlees. Het maakt het mogelijk om meerdere vleesgerechten tegelijkertijd te bereiden en te monitoren. Zo kun je ervoor zorgen dat al jouw vleesgerechten perfect worden bereid.

Conclusie

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw The Meatstick X mini Uitbreiding Zwart. Met deze handige uitbreiding heb je alles wat je nodig hebt om jouw vleesgerechten tot in de perfectie te bereiden!

Specificaties
SKU
ME 644314
EAN
0850014644314