Door een verwoestende brand zijn wij niet in staat orders te verwerken. Wij doen ons uiterste best om z.s.m. weer online te zijn.

Super Kleine Telefoon - Dual Sim - Kleinste Ter Wereld - Uitbreid Baar geheugen met Micro-SD - Incl. USB - Oplaad Kabel - Mini GSM

€ 19,95
Niet op voorraad

Wanneer je op reis of op stap gaat, wil je geen grote smartphone meeslepen. Deze Super Kleine Telefoon – Mini GSM is daarvoor dé uitkomst! Hij past gemakkelijk in je portemonnee of in je BH tijdens het uitgaan en werkt echt. Ook ideaal als reservetelefoon op vakantie of om aan je kind te geven.
• 's Werelds kleinste werkende telefoon!
• Dual sim en micro SD kaart compatibel
• Past zelfs in je portemonnee!

Let op! Om de telefoon op te kunnen laden dien je de gele sticker van de batterij af te halen!

Het zal je maar gebeuren; je bent aan het backpacken, je laat je telefoon vallen en hij is niet meer bruikbaar. Een reservetelefoon heb je niet meegenomen omdat dit kostbare ruimte in je tas innneemt. Deze Super Kleine Telefoon – Mini GSM had je op dat moment uit de brand kunnen helpen! Het is dé perfecte reservetelefoon, omdat het zo weinig ruimte innneemt dat je er geen last van hebt.

Je kunt de Super Kleine Telefoon – Mini GSM natuurlijk ook gewoon dagelijks gebruiken! Het is een volledig functionerende telefoon, maar dan in een klein jasje. De mini telefoon heeft zelfs dual-sim functionaliteit en er kan ook een micro-SD kaart in worden geplaatst. Als je muziek op de micro-SD kaart hebt staan, dan kun je de telefoon gebruiken als MP3 speler.

Kenmerken Super Kleine Telefoon – Mini GSM: 

Mini telefoon
Functioneert zoals een normale telefoon!
Dual-sim functionaliteit
Micro-SD kaart compatibel tot 32GB
Simlockvrij
0,66 inch scherm
Standby tijd: 120 uur
Gesprekstijd: 4-6 uur
Batterij: 350 mAh Li-Po
Kleur: zwart
Gewicht: 24 gram
Afmetingen: 68 x 28 x 12 mm
Inclusief: USB-oplaadkabel

Meer informatie
SKU04806
EAN8719481356316
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Super Kleine Telefoon - Dual Sim - Kleinste Ter Wereld - Uitbreid Baar geheugen met Micro-SD - Incl. USB - Oplaad Kabel - Mini GSM
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.