+31 180 750 448
87.8% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Forged Steakmessen Brute 4 stuks

€ 112,50
Forged Steakmessen Brute 4 stuks
Forged Steakmessen Brute 4 stuks
€ 112,50
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Met deze messen kun je alle producten in de keuken snijden. De messen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een scherp lemmet, waardoor je moeiteloos door elk stuk vlees heen snijdt. Met deze messen voel jij je een echte grillmaster en geef je jouw dinerpartijtjes net dat beetje extra.

- De scherpe lemmet en is gemaakt van hoogwaardig staal - Het stoere en stijlvolle design van de Forged Steakmessen Brute maken ze een echte eyecatcher op de tafel - De set van 4 messen zorgt ervoor dat je genoeg messen hebt voor een gezellig etentje met vrienden en familie!

Omschrijving

é hallo, ben jij een echte vleesliefhebber en wil jij jouw steakervaring naar een hoger niveau tillen? Dan zijn de Forged Steakmessen Brute echt iets voor jou! Hieronder lees je waarom.

Een stoere en stijlvolle set

De Forged Steakmessen Brute set van 4 messen is perfect voor het snijden van steaks, kip en ander vlees. Het unieke en stoere design van de messen maakt ze een echte eyecatcher op de tafel. Deze messen zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een extra touch toe aan elke maaltijd.

Scherp lemmet en hoogwaardige kwaliteit

De messen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een scherp lemmet, waardoor je moeiteloos door elk stuk vlees heen snijdt. Het is belangrijk dat steakmessen van goede kwaliteit zijn zodat je jouw vlees netjes en gelijkmatig kunt snijden. Met de Forged Steakmessen Brute hoef je je daar geen zorgen over te maken. Deze messen zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn een duurzame investering voor je keuken.

Maak indruk op je vrienden en familie

Met de Forged Steakmessen Brute set van 4 messen maak jij indruk op je vrienden en familie tijdens elke etentje. De stoere en stijlvolle messen geven jouw dinerpartijtjes net dat beetje extra. Het snijden van vlees wordt met deze messen niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker.

Conclusie 

Ben jij op zoek naar een stoere, stijlvolle en hoogwaardige set steakmessen? Dan zijn de Forged Steakmessen Brute echt iets voor jou. Met hun scherpe lemmet en unieke design zijn deze messen perfect voor het snijden van elk stuk vlees. Voeg de Forged Steakmessen Brute set vandaag nog toe aan je keukencollectie en maak indruk op je vrienden en familie bij elk diner!

Specificaties
SKU
20FD000012
EAN
8718719304198