+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Spareribs Rek Smokin' Flavours

€ 18,90
Spareribs Rek Smokin' Flavours
Spareribs Rek Smokin' Flavours
€ 18,90
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Met het Spareribs Rek van Smokin' Flavours wordt het bereiden van spareribs op de barbecue een fluitje van een cent. Dit rek houdt je spareribs rechtop en zorgt voor gelijkmatige garing. Het is de perfecte tool voor iedereen die van heerlijk gekruide en sappige spareribs houdt.

 

- Eenvoudige bereiding van spareribs op de barbecue
- Gelijktijdige garing van meerdere spareribs
- Gemakkelijk te reinigen en herbruikbaar!

Omschrijving

Maak de perfecte spareribs met het Spareribs Rek van Smokin' Flavours

Ben jij een echte liefhebber van spareribs? Dan mag het Spareribs Rek van Smokin' Flavours niet ontbreken in jouw collectie van barbecue accessoires. Met dit handige rek maak je namelijk op een eenvoudige manier de perfecte spareribs, waarbij alle ribs gelijkmatig worden gegaard.

Duurzaam

Dit handige rek biedt namelijk ruimte aan meerdere spareribs tegelijkertijd, waardoor je meer ruimte op je barbecue overhoudt. Daarnaast is het Spareribs Rek gemaakt van hoogwaardig materiaal en daardoor zeer duurzaam.

Perfecte spareribs met het Spareribs Rek

Je krijgt met het Spareribs Rek van Smokin' Flavours de mogelijkheid om de spareribs perfect te bereiden. Het rek zorgt ervoor dat alle ribs gelijkmatig worden gegaard en bovendien kan je door de verhoogde ribben makkelijk je spareribs marineren.

Conclusie

Wacht niet langer en voeg het Spareribs Rek van Smokin' Flavours toe aan jouw collectie van barbecue accessoires en maak voortaan de perfecte spareribs!

Specificaties
SKU
SF507
EAN
7436945994983
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp