+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Rooksnippers - Perfect voor warm roken - Diverse smaken - 500 ml - Houtsnippers BBQ - Smokey Olive Wood

Vanaf € 4,90
Kies je smaak, laat de rook stijgen, en geniet van BBQ-genot! Maar pas op, je vrienden willen je geheime wapen weten!
Voorraadstatus laden

BBQ-master, onze rooksnippers zorgen voor een heerlijke smaakexplosie! Je hebt keuze uit verschillende smaken. Kies uit Walnut, Olive, Orange, Lemon Wood, Holm Oak, Almond, of Avocado. Upgrade je BBQ-game nu!

 

Omschrijving

Maak je BBQ-gerechten nog lekkerder met onze Rooksnippers!

Hey BBQ-master! Kennen jullie de rooksnippers al? Je gooit ze gewoon in de kolen tijdens het BBQ'en, en BOOM! Een smaakexplosie van jewelste in je vlees! Het is als een smaakbom die je gerechten naar een heel nieuw niveau tilt. 

De rooksnippers zijn hier om je grillavontuur te rocken en je smaakpapillen te verbluffen. Dus grijp die 500 ml zakken Smokey Olive Wood goodness en maak van je BBQ een smaakvolle hit! We begrijpen dat geen enkel gerecht hetzelfde is, daarom hebben we een scala aan verschillende smaken beschikbaar. Of je nu een vleugje mediterrane flair wilt toevoegen aan je gegrilde kip of een rokerige twist aan je favoriete varkensvlees, we hebben de juiste smaak voor elke gelegenheid.


Verschillende soorten smaken

  • Walnut: Walnut Rooksnippers geven je ribbetjes een heerlijke nootachtige twist.
  • Olive: Een vleugje mediterrane magie toegevoegt aan je grillmeesterwerk.
  • Orange: Orange Rooksnippers voegen een verfrissende twist toe aan je vlees.
  • Lemon Wood: Deze smaak geeft je vlees een frisse, citrusachtige knal!
  • Steeneik: Deze smaak zorgt ervoor dat je steak een wilde rokerige rit krijgt.
  • Almond: Je favoriete vlees of groenten, doordrenkt met die rokerige amandel-goodness.
  • Avocado: Het voegt een licht rokerige, romige en boterachtige smaak toe aan je gerechten.

Perfect voor warm roken

Warm roken is een techniek die de smaak van je gerechten versterkt terwijl ze worden gegaard. De rooksnippers van Smokey Olive Wood zijn perfect geschikt voor warm roken. Plaats eenvoudig een handvol snippers in een rookbox of wikkel ze in aluminiumfolie en je bent klaar om je vlees, vis of groenten die authentieke rooksmaak te geven waar je van houdt.

De rooktijd bij het gebruik van rooksnippers kan variëren. Het is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type voedsel dat je aan het roken bent, de temperatuur van de grill of rookoven en de gewenste rooksmaakintensiteit. Over het algemeen kun je verwachten dat rooksnippers gedurende 20 minuten tot enkele uren rook produceren, afhankelijk van de hoeveelheid en het vochtgehalte van de snippers.

Smaakintensiteiten

Smokey Olive Wood biedt een scala aan rooksnippers met diverse smaakintensiteiten, die een ongeëvenaarde diepte en rijkdom aan smaak toevoegen aan je gegrilde gerechten. De smaakintensiteiten variëren op basis van het houtsoort. De walnoot heeft de meeste smaakintensiteit. De volgende volgorde gaat van meeste smaakintensiteit naar het minst: walnoot, steeneik, almond, citroen, sinaasappel, olijf & avocado. De smaken die de minste smaakintensiteit hebben geven nog steeds een heerlijke smaak af!


Dus, als je wilt dat je BBQ-game een smaakvolle upgrade krijgt, zijn rooksnippers de way to go! Probeer het eens en laat je smaakpapillen dansen van geluk. Eenmaal in gebruik en je wilt nooit meer terug! 

Specificaties
SKU
W2-01-0.5L-E2-01-0.5L
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp