+31 180 750 448
87.8% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Red Eye Gravy Jus & Injectie marinade - 150G - Goed te gebruiken als injectie marinade

€ 7,49
Red Eye Gravy Jus & Injectie marinade - 150G - Goed te gebruiken als injectie marinade
Red Eye Gravy Jus & Injectie marinade - 150G - Goed te gebruiken als injectie marinade
€ 7,49
Bewaar voor later
Verrijk, marineer, inspireer - met één marinade!
Voorraadstatus laden
In het zuiden van de VS is de Red eye gravy een bekende Jus om bij je vlees of aardappelgerecht te serveren. Ook heerlijk te gebruiken als injectie marinade voor Pulled pork, brisket of ander vlees. Een vol romige Jus met alleen de beste kruiden en specerijen. Een echte traktatie voor je vlees of aardappel gerecht. Ingrediënten: o.a. gerookte zwarte peper, ui en koffie.
Omschrijving

Ontdek een heerlijke toevoeging aan je gerechten met onze "Red Eye Gravy Jus & Injectie marinade"! Deze smaakvolle jus komt rechtstreeks uit het zuiden van de VS en is perfect om je vlees- en aardappelgerechten mee aan te vullen. Geniet van de rijke en romige smaak, gecombineerd met authentieke zuidelijke specerijen en kruiden.

Deze marinade is niet alleen geweldig als smaakmaker, maar ook als injectie voor je pulled pork, brisket en ander vlees. Het houdt je vlees mals en sappig, zelfs na urenlang roken of grillen. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals gerookte zwarte peper, ui en een vleugje koffie, biedt deze mix een perfecte balans van rokerigheid, pittigheid en diepte die je smaakpapillen zeker zullen prikkelen.

Of je nu van vlees of aardappels houdt, onze "Red Eye Gravy Jus & Injectie marinade" is een ware traktatie voor elke liefhebber. Kook als een echte Zuid-Amerikaanse chef-kok met deze bijzondere jus en marinade. Gun jezelf een authentieke smaakbeleving en laat je verrassen door de kracht van echte Zuid-Amerikaanse specerijen en kruiden.

 

Specificaties

  • Inhoud: 150G
  • Hoofdsmaken: Koffie, ui en zwarte peper.
  • Gerechten: Erg lekker bij vlees en aardappels.
  • Gebruiken als: Goed te gebruiken als injectie marinade.
  • Verhouding Gravy/Jus: 100ml Heet water met 15-20g poeder.
  • Verhouding injectie marinade: 10-15g poeder met 100ml water of 50ml appelsap.
Specificaties
SKU
6013821237269
EAN
6013821237269
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp