RC Duikboot met Camera – Visvoeder

€ 89,95
Niet op voorraad

Ontdek de onderwaterwereld met deze RC Duikboot met Camera – Visvoeder. Met de visvoederbak en camera die voorop de onderzeeër gemonteerd zijn, heb jij in no time de mooiste foto’s en video’s van vissen. Ga op ontdekkingsreis!


• Met ingebouwde camera 
• 360 graden manoevreren onder water
• Besturen met afstandsbediening

Wist je dat we meer van het heelal weten dan van onze eigen zeebodem? Dat komt omdat het ontzettend moeilijk is om kilometers diep te duiken met een onderzeeboot. Met deze RC Duikboot met Camera – Visvoeder kun jij alvast een beginnetje maken aan het verkennen en onderzoeken van de onderwaterwereld!

Deze radiografische onderzeeboot helpt je met het leren van de wereld onder water. De camera op de voorkant van de RC onderzeeër kan foto’s en video’s maken. Zo kun je dus jouw onderwater-avonturen opslaan en later bekijken! Het ingebouwde geheugen van 256MB zorgt ervoor dat je foto’s in een resolutie van 1280 x 960 en video’s in 640 x 480 VGA kunt maken. Hiermee kun je ongeveer 1.000 foto’s maken en 4 minuten filmen. Met de bijgeleverde kabel kun je de bestanden overzetten op je computer of laptop.

De RC Duikboot met Camera heeft een visvoeder op de voorkant gemonteerd. Vul het bakje met visvoer en kijk hoe de visjes hiervan smullen. Zorg ervoor dat je de camera inschakelt en maak de leukste foto’s!

Met de bijgeleverde afstandsbediening bestuur je de onderzeeër en al zijn functionaliteiten. De joystick kan de duikboot 360 graden laten draaien, de knoppen gebruik je voor het maken van foto’s en video’s. Je kunt de boot op het wateroppervlak tot 5 meter ver besturen en onder water tot 2 meter diep. De afstandsbediening werkt op 4 AA-batterijen en de onderzeeboot werkt op 2 AA-batterijen (deze zijn niet inbegrepen). Met volledig geladen batterijen heb je ongeveer 30 minuten speelplezier!

Kenmerken RC Duikboot met Camera – Visvoeder: Maak de mooiste video's onder water met de RC Duikboot met Camera – Visvoeder!

RC submarine
Bestuurbare duikboot
Verken de onderwaterwereld
Ingebouwde camera
Foto’s en video’s maken
Visvoeder om vissen te lokken
Outdoor speelgoed
Gadget voor mannen
Cadeau voor jongen
Cadeau voor mannen
Cadeau voor avonturiers
Kleur: geel
Gewicht: 300 gram (inclusief afstandsbediening)
Afmetingen: 154,5 x 77,5 x 65 mm
Afstandsbediening: 4 AA-batterijen (niet inbegrepen)
Duikboot: 2 AA-batterijen (niet inbegrepen)
Inclusief: USB data overdracht kabel

Let op! Spiegelreflexcamera niet inbegrepen ;)

Meer informatie
SKU04775
EAN8719481355975
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:RC Duikboot met Camera – Visvoeder
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.